Vill sova - BEHÖVER sova

Gasch, hur ska jag ORKA med dessa 20 dagar? Har haft sån huvudvärk idag så jag mått illa hela dan i stort sett, bra jobbat Emelie. Hur länge tror du att du håller egentligen?! 8 dagar kvar nu sen är jag ledig EN dag, Oh vad jag längtar!

Jag vill SOVA! Ska ta varje tillfälle i akt att sova nu framöver tror jag, grejen är den att jag känner mig inte trött "gäspig" utan trött "slut i kroppen" det är två helt olika saker, det vill jag lova! Imorgon böjar jag inte jobba förns 11, wohoo, SOVMORGON. Sånt gillar jag, mycket! Försökte få ledigt på måndag efter diverse påtryckningar från min arbetskamrater, men de blir till att jobba ändå. Mest hektiska veckan på väldigt länge på Parker tydligen, jaja, de ska nog gå, måste gå... Om inte man stupar mitt i bullbaket, varför då inte göra det i monteringshaket...

Jag är inte överförtjust i denna ketchupeffekt, men ska nu sluta gnälla. Det gör de hela knappast bättre...

Ska sätta upp små delmål under dagarna som är kvar. Tisdag är det LÄTT BODYSTEP som gäller, och onsdag också om jag bara orkar. Sitter å lyssnar på låtarna på Youtube, dom är bra men blir ännu bättre när man har en stepbräda att jobba med =). Hoppas vi ses på tisdag Susanne :P

Inte halvvägs

Haha, näe, verkligen inte. Blev erbjuden 2 veckor till på Parker vilket jag tackade ja till MEN det innebär att dessa 14 dagar i rad blir 20, sen får jag vara ledig EN dag innan det är 7 nya dagar i streck = Emelie jobbar 27 av 28 dagar, i rad... Jobbar jag inte ihjäl mig nu lär det väl aldrig ske. Men jag är glad att jag får jobba, katsching liksom!

Var på Bodystep igår för första gången på flera flera veckor (4 eller något minst), houaligen vad slut jag var sista låten men OJ vad KUL det var... Nästa vecka ska jag försöka gå på det 2 gånger, måste göra något annat än jobba, äta, sova å blogga/facebooka...
Lätt bästa låten på BS är Single Ladies (Put A Ring On It) med Beyoncé, som jag älskar den låten... Får massa extra energi och det behövs vid den tidpunkten i passet. Man bara ler och släpper loss, OCH man orkar lite mer än vad man tror... OH YEAH =)

http://www.youtube.com/watch?v=kXVB3QzIED4

Halvvägs

Då var hälften över - hälften är kvar, alltså har 14 blivit 7. Veckan resulterade i hela 54 jobbtimmar och MAX 1 soltimme, pust... Fick rycka in på Wrågården igår, annars hade antalet timmar stannat vid 48. Men det ger cash och sånt är aldrig fel, lika bra att passa på =). Dock gav det mig skoskav, kom hem med 5 blåsor på fötterna, eller nej, 3 förresten, 2 sprack när jag jobba... Fick börja med städningen efter ett tag då Henke förpassa mig bakom kulisserna eftersom jag knappt kunde gå, låna hans tofflor fick jag göra också och tur var väl det, men dom va lite stora, kloff kloff, haha =).

Imorgon börjar en ny jobbvecka med minst 44h men blir nog mer, 44h är liksom schemalagda, resten av lördagen och söndagen är Wrågården å där vet man aldrig riktigt när man slutar.. Gött att inte veta ibland faktiskt. På söndag fyller bror min 18, ojojoj, stor grabb nu. Måste inhandla något, inte helt lätt när han inte önskar sig nåt spec, förutom en shaker då men vad kan en sån kosta? Max 40spänn kanske??? Ett kort ska jag nog försöka få ihop med...

Imorgon blir det till att kolla in TK, ska bli spännande att se allt, sen får man se vad som händer...

Jag säger bara - OM 4 VECKOR! Åh vad jag längtar!

Värme =)

Så äntligen är det tillbaks lite sommarvärme =). Synd bara att man ska jobba, vardagar som helger, så man inte riktigt hinner njuta av det hela, men man får ta tillvara på den tiden som finns efter jobbet, man ska ju ändå inte sola mellan 11-15 el nåt enligt några solskyddsblablabla... Tog mig en skön promenad idag, lite sådär powerwalk. Svettig och grann var man efter, GÖTT! Mindre gött är väl mina arma trampdynor, dom svider som värsta blåsorna (som tur är så finns de inga sådana synliga). Vila fossingarna lite nu så man orkar jobba imorgon. Trodde ju at jag skulle få skriva att 13 hade blivit 10 idag, men se icke. Nu har det ändrats till 14 som har blivit 11 istället, inte vidare bra förklarat kanske, men jag ska jobba söndagen också samt MER på lördagen den 15:e. Jobbar jag inte ihjäl mig nu så lär jag nog aldrig göra det. Ska göra något riktigt roligt och unna mig något fint för dessa pengar sen, ååh vad jag längtar. Om 11 dygn är jobbmaratonet över =)

Träääning =)

Ja, det var med viss möda jag kom dit idag. Morsan fråga några gånger om jag inte skulle med och sen tänkte jag, äh va fan.. Så på med träningskläderna och sen for vi in till stan för 55minuters spinning, jag menar, varför inte gå ut hårt med en gång? Som det kändes i benen stundtals och shit va trött jag är nu, men också ganska nöjd =). Och dessutom blev jag sugen på steppen igen, detta kanske bådar gott för min lilla "förändring"... Måste bara passa mig för att gå ut FÖR hårt, då lessnar jag nog igen...

13 har blivit 11 då jag även klarade av dagens jobbdag. Gick otroligt bra för att va tisdag, även om mitt huvud dunka och benen å fötterna värkte så gick dagen fort, konstigt fort för att vara tisdag. Glömde t.o.m. av att jag skulle in till Hertan å hämta papper, de va mindre smart det, måste komma ihåg det imorgon.

Med lite motion, mat och massa sömn ska jag nog klara dessa återstående 11 dagar. Får tänka på det som väntas om sisådär 32,5 dygn =).

Och för Druvan å CW så tja, hur ska man förklara vad träning är? Så här kanske:

Träning är ett samlingsbegrepp som syftar till ett flertal aktiviteter som är menade att förbättra eller upprätthålla en förmåga, ex. kondition, uthållighet och/eller styrka...

Så nu vet ni :P

En mindre...

13 har blivit 12, men det är fortfarande långt kvar tills jag överlevt det hela. Än så länge är ju allt precis som vilken vanlig jobbvecka som helst, annat lär det väl kännas i slutet av veckan, då jag lär inse att det inte är någon vanlig jobbvecka, närmare en dubbeljobbvecka, väldigt NÄRA faktiskt! 13 dagar ska arbetas, i RAD.. Jag har avklarat en som sagt, 12 kvar innan lite ledigt, åh som jag längtar. Fast jag trivs rätt bra med detta också, att få jobba är inte fy skit, ska ha min semester om 5 veckor jag och vilken semester det lär bli, ohlala =).

Fick flytta lite på mig på jobbet idag, efter att ha stått på P1A i tre veckor blev jag tillfrågad om jag kunde ställa mig på småcylindrar. Lätt att jag gjorde, få lite ombyte sådär och faktiskt så är ju P1D min och CWs gamla radarparsplats.. Som jag saknat dig idag må du tro! Och, hör å häpna, har saknat PJ lite också... Varit så tyst på andra sidan, för tyst. Saknar dom gamla goda tiderna :/. Men dagen har gått fort, väldigt fort. Var nog längesen 8 timmar gick så snabbt.. Bara hoppas att snigeln inte hittar fram till klockan imorgon... CM & Gösta är tillbaka också, sånt gillar man =).

Hmm, när ska Emelie komma iväg och träna igen??? Har noll inspiration och då menar jag verkligen ZERO. Må detta vända snart, annars blir det tjockkläder på semestern... Måste ta tag i det hela, detta är inte riktigt likt mig, men jag har varit/är så trött av allt jobbande... Äh, inga undanflykter, nu ska detta tas tag i!

RSS 2.0