Sommarens bild????

Rösta mer än gärna på mig

http://www.maringuiden.se/data/bildtavling/rosta.php?bild=967

Behöver ALLA jag kan få.. Sprid gärna till era nära och kära och andra också för den delen :D

Citat ;)

Författaren till fotografen: Vilka fina bilder!
                                                 Vad har du för kamera?

Fotografen till författaren: Vilka bra böcker!
                                                 Vad har du för skrivmaskin?


Ett så himla klockrent citat! Skit bakom kameran och inte ens den bästa kamera kan göra sig rättvis.
Med fasta på ovanstående citat vill jag ändå ha ett nytt objektiv, för liksom skrivmaskinen(datorn) är författarens hjälpmedel till att skriva böcker är kameran(med olika objektiv för olika ändamål) mitt hjälpmedel till att fotografera. Just nu känner jag mig BEGRÄNSAD! Kanske att man ska investera i ett (eller helst TVÅ) objektiv till!

Tillbaks i vardagen

med buller å bång...

2 veckors semester är för LITE! Alldeles på tok för lite, eller hur CW? Och nu när de fina vädret kom, igår var det minst 28grader i plåtlådan... Vem orkar jobba ordentligt då? 28 grader då är de ju bikini på plajan som gäller för att citera CW, och hon har rätt, så himla rätt!

Var inte riktigt lika hett idag, iallafall inte på morgonen.. Men framåt 10, uscha.. TUR att det finns fläktar, även om deras inverkan har smärre effekt..

Vaknade inatt alldeles genomsvettig, så varmt det var! Fläkt och öppet fönster räckte inte alls. Nu verkar det ha kylt av det lite, nästan "kallt" tihi... Skönt är det, fixar inte riktigt värmen när man inte kan bada och svalka av sig. Jobba??? Pust, det ska vi inte tala om!

Drömde en helkonstig dröm på morgonkanten mellan snoozingarna... Kändes så himla bra när jag vaknade, något slags lyckorus, varför vet jag, men det var en DRÖM. Skulle samma sak hända i verkligheten skulle INTE känslan efteråt vara densamma. Det skulle inte kunna finnas någon möjlighet. Sitter här och kommer på mig själv att ju mer jag funderar, ju mer overklig känns drömmen.. Så långt borta på något vis, men ändå så.... I alla fall, personen i fråga saknar jag verkligen, hon har ett hjärta av guld, det önskar jag verkligen att hon visste!

Har tänkt mig kusten i helgen, men vädret ska ju vända lagom tills dess verkar de som, piss piss piss! Får väl se hur det blir med det, trökigt ordentligt om de regnar.... Ett bad med Madde på fredagen kanske inte är såå tokigt ändå? Jag menar, ta vara på sista dagen liksom...

Har inte rapporterat något från Grekland, det finns så mycket att skriva om så jag orkar inte.. Någon bild kanske man kan ta istället....

                     
                             
                             
                   

                   

En väldig snabbresumé, men ah, så är det...


Ha det fint folket...
Själv kan jag nog snart börja kalla mig för förste gräsklippare här hemma!

Stilla

Japp, det är nog ungefär så det är här i min lilla blogg.. Men jag har semester och ingen vidare lust att skriva, faktiskt.. Dessutom är det ju sommar och mer tid spenderas ute eller borta..

Min 20årsdag var mkt bra, först sjöng ett gäng för mig på jobbet och jag fick paket.. Så snälla är vissa av mina jobbarkompisar.. Sen fick jag gå runt med en flagga i miniatyr på vagnen hela jobbdagen, kul!
Väderutsikterna för denna dag var inget bra, inget bra alls faktiskt.. Och visst kom det en hel del skurar.. Men efter 4 (?) var det banne mig uppehåll reseten av dagen/kvällen.. Solen orkade sig fram också, perfaperfa!
Fick massa fina och bra presenter, bra med önskelistor :D. Orkar inte rabbla upp allt här, men jag är mer än nöjd.. Man kanske ska fylla 20 lite oftare??? Ett superfint kort fick jag också, av Susanne, det är det som ska vara en "beställning", tihi.. Bra Susanne :).Annars har jag mest softat nu när jag har min första semester... Var i Jönköping igår och letade bikini, hitta en som var ok.. Måste ha ett ombyte nu när jag åker!

Ha det fint!
Nu ska jag käka lite frukost och sen... Ja sen blir det väl till att tvätta och börja packa :)

2 dagar kvar..

till både semester OCH min 20årsdag.. Wihoo, blir något alldeles extra att fira på fredag, I like :D..
Först semestern, det ger vuxenpoäng det som Annie sa..

Har inte så mycket nytt att komma med, kanske att det kommer mer i helgen..

Träffa Töfta i måndags, riktigt kul och trevligt.. Att man inte ses oftare, skärpning nu Emelie!

Imorgon ska jag träffa Therese, var hur länge sen som helst (om man bortser från studenten).. Ska bli skojj.. Blir nog en liten fika som vi sen så hurtigt ska träna bort med lite shake, dans och allt vad det nu är...

Sen ska här laddas för en sprudlande fredag! Vuxenlivet, here I come! :S

Ha det bäst!

Emelie har gjort kooort...

Haha, ja, faktiskt så är de två korten som jag tagit åt mig att göra de sista helt klara nu. Visst skulle jag kunde fixa och greja hur länge som helst, men någon måtta måste väl ändå finnas...
Resultatet blev som följer:
(klicka på bilden för större bild)


Konfirmationskort är ingen enkel match har jag märkt. Fick improvisera lite då jag inte hade någon stämpel med lämpligt motiv på.. Fick helt enkelt försöka mig på att rita en bok för hand.. Om jag lyckats? Tja, döm själva.. Bilden är väl kanske inte den bästa, men så enkelt är det inte att få med alla detaljer på rätt sätt..


Nästa kort var ett födelsedagskort till mor & fars fadderbarn. Höll mig inte till det formatet jag brukar köra på, utan det blev ett mer långsmalt.. Bara hoppas att hon inte avskyr lila/rosa......
(klicka på bilden för större bild)

                                        


Vilket gött väder vi fått det sista, I love it! Synd att man ska gå runt i en jädrans varm plåtlåda och svettas dagarna i ända bara.. Blir en sväng till kusten imorgon, ska väl inte bli lika fint väder i helgen som nu (min vanliga tur), men de blir lite miljöombyte i alla fall...

Försöker hålla igång så smått med träningen, nya pass på Form alá CMS.. Körde Dansa mix idag, skitkul :). Smidig som ett kylskåp är jag, men kul är det och det är viktigast, faktiskt!!!

Kul att några har saknat mitt bloggande, tänk att de finns nån som läser den...

Ha en bra helg allihop!

RSS 2.0