SMURFARNA 50ÅR!

Haha, vem känner inte till dessa små söta varelser? 3 äpplen höga, alldeles blå och med ett eget språk!Jag har inte så mycket att säga egentligen.. Detta inlägg är mest för att CW ska få se på några bilder från helgen, inte märkvärdiga på något vis, men i alla fall. Kanske att någon annan tittar också, lämna gärna en kommentar eller två i så fall.

September har för övrigt varit en riktig pissmånad rent ut sagt, skönt att den snart är slut! Då kanske man kan ta sig i kragen igen och förhoppningsvis få ordning på sitt liv, just nu är det mest kaos.

Bilderna då... Någonstans skvallrar det om att hösten gjort sitt intåg mer än väl...


Vår fina landskapsblomma
En något sargad flugsvamp
Ser kallt ut
Min älskade pappa! <3
Vackra höstfärger
Ekollon
Tätt bland alla löv
Ett konstigt träd
Vart leder stigen måntro?
Dagens bild får avsluta min fotoskörd...


Kortet...

Kortet jag pratade om till CW har jag varit seg med att lägga in från kameran, men nu är det gjort och då är det väl dags för detta lilla inlägg att bli till..

Börjar väl helt enkelt med kortet som kommer att få visa sig på flera bilder då kortet är vikbart...


Många bilder för ett litet futtigt kort, dessutom inte så himla bra, men jag ville ha någon bild på kortet och det var sent på kvällen dagen innan och... Tja, Emelie hade inte planerat så bra helt enkelt...Annars är det äntligen helg!! Har sett fram mot den hela veckan, inte för det händer något speciellt utan bara för att vara ledig! Förra lördagen ägnades åt shopping med stort S, shit vad ont jag hade i mina händer av alla tunga påsar, men nöjd är jag.. Missa Panduro dock, får ta de via nätet istället!

Jobbmässigt har det varit riktigt mycket runthoppande för mig, aldrig en hel dag på samma ställe denna veckan, möjligtvis i måndags... Hoppas nästa helg leder till något, känner att jag snart börjar bli klar med montering utav cylindrar. Är väl i och för sig inget större fel förutom att det är enformigt, det genererar ju liksom i pengar,  men det finns annat som tar på krafterna också... OCH pengar är INTE allt..

Blir nog en del TV-spel i helgen tror jag, och muffinsbakande! Morsan har beställt, men jag ska minsann smaka! Mumma, I HOPE!!!

Ha det göttigt

Back

1 månad sen, vad säger man? Uruselt Emelie! Men jag har inte haft lust, eller tid för den delen, vart jag gjort av den det vet jag inte, veckorna går fort. 3 månader å 20 dagar till jul för att nämna ett exempel, shiet..

Well well, vad som hänt den senaste månaden är av mindre intressant värde.. Har faktiskt scrappat litegrann och bakat, kors i taket.. Orkar inte skriva så mycket om det så bilder kommer istället..

Har skickat in ansökan också, väntar på svar, hmpf :S. Känner att jag och parker ibland är väldigt klara med varann, samtidigt som det är gött med ett jobb, jaja, vi får se..

Kort och bak var det ja..
Tar väl bror mins födelsedag först....

Chokladpavlova

Testade min kakbok som jag fick när jag fyllde 20, Leila bakar, en farlig bok :P

Kortet blev som följer (ihopsnickrat på 15min, max)Envecka senare fyllde bananen 33 så jag bakade lite till honom med, därifrån finns inga bilder, men det blev en "hallonroyale med lime"-paj även den ur min nya kakbok samt en ananaspaj, gott som bare den!
Kortet som jag försökte göra blev väl ok, hade grymt med tidsbrist! Limmet hade inte ens torkat när han fick det (oviktigt vetande..), med dom förutsättningarna får jag väl vara nöjd helt enkelt...


CWs kort hamnar i nästa blogginlägg som jag lovar att det inte ska ta 1 månad innan det kommer, det kanske kommer redan imorgon.. Har lite annat att fixa med innan det är TV-kväll!
19:30 Sjukhuset
20:00 Idol
21:00 Heroes

Mohaha, I löööv september då alla serier börjar :D Och program överhuvudtaget, slippa alla trökiga repriser och TVprogram som inte håller måttet för att ha något att kolla på... Har aldrig kollat på Tv så lite som denna sommar, och då har det ändå varit OS!

Just det, ett Nintendo Wii har jag införskaffat mig också, fick faktiskt träningsvärk av WiiSports, otränad?? Givetvis!


En liten parantes bara, jag och CW äger när det gäller Teamwork!!


Ha det fint!!!

RSS 2.0