Njaaee

Fick frågan av CW om jag börjat träna inför Vårruset än, hah, verkligen INTE! Jag har inte sprungit en meter sen jag vet inte när, förra året någongång, vilket villsäga minst 3månader, men jag tror det är mer, betydligt mer än så. Blir nog inte sprungit några heller förns jag kommer hem, min förkylning vill inte ge sig, att gå hem idag från Högis var skitjobbigt. Så det får nog vänta.
Jag skäms, hur ska detta sluta? Har knappt 20dagar på mig när jag kommer hem att göra något åt min kondition.. Man kanske ska satsa på tjejmilen i augusti när man ändå är i farten, dit har man lite längre tid på sig, vad säger du CW???

Det börjar bli någon form av nedräkning här, jag har försökt att skippa, men precis nyss satte jag mig å räknade dagarna tills jag får se Falköping igen. Inte mycket att se kanske, de mesta är säkert sig likt MEN "borta bra, hemma bäst" får nog ses stämma ganska bra här.
Om 19 dygn är jag på väg hem, tänk det är bara sisådär 446 timmar kvar här uppe, låter mycket men ser man till antalet dygn är de inte jättemycket. Fast först ska det klaras av en påsk med allt vad det innebär, fullt upp antar jag och MASSA GODIS som den godisgris jag är, inte konstigt att kondisen dalar.... Ändring på det med tror jag..

Förra veckan då jag hade far och Anette på besök bjöd på mycket god mat, men lika mycket tänk som vanligt då dom verkligen tog fasta på ordet "semester". Men deras semester är ju där jag jobbar så de klart de blir en liten krock. Men som sagt, mycket god mat. Först besök på Fjällhalsen på lördagen, onsdagen bjöd på varm choklad och våfflor och sen avslutades veckan med Täljstensafton i Bydalen, mättsamt vill jag lova. Sen var de en massa annan mat också, men bäst av allt "Pappa betalar" :D.

Fjällhalsen - utsikt


Fjällhalsen - i väntan på maten


Varm choklad med grädde


Våfflor


Täljstensafton - massa mat


Täljstensafton - köttet vi fick steka själva vid bordet


Täljstensafton - köttet steks


Täljstensafton - vi äter för fullt, en massa gott


Ömsom sol ömsom snö

eller något i den stilen.
För er få som saknat lite bloggande ber jag så mycket om ursäkt men de har hänt lite andra saker som gjort att bloggande INTE varit prio 1 det sista... Drama drama som CW skulle ha sagt. Och ja, jag har varit sjuk, IGEN. Därav "dramat"...
Slå min dag den 10 mars ni om ni kan...
Jobb, skidåkning, snö, badtunna, skotersläde, ambulanshelikopter, vanlig ambulans, Östersund, akuten, obs..... Mitt i allt var ett födelsedagsfirande tänkt att äga rum också, men vi kom bara till badtunnan.. Så nu vet ni varför jag varit osynlig här ett tag, sorry druvan...

Den här veckan har jag ett eget rum, lyxigt. Bor hos far min då han är uppe å hälsar på, gött med lite västgötska igen. Fast om 3,5veckor är de slut på hela balunsen, då packar man ihop alla sina väskor å sitt liv dom senaste månaderna och beger sig HEMÅT igen till lilla Falköping (dock större än Bydalen...). Vad som händer när man kommer hem orkar jag inte tänka på..

Annars händer inte så mycket här uppe, de rullar liksom på i samma banor hela tiden. Igår var vi i stan å käka, chefen bjöd, mums :). Rosmarinmarinerad lammytterfilé med rödvinssky, aioli och klyftpotatis med glass å varma hjortron till efterrätt, sånt säger man inte nej till.

I måndags var de en del vitt guld som ville komma ner(hemma är de ju vår...), inte tackade vi nej till det. Tis å idag har varit så himla fina dagar med sol å blå himmel, hjälmbrännan jobbas de intensivt på... Ser inte riktigt klok ut :S...

Ha det fint.

Sick Sick Sick

och jag är så trött på det.
Att vara sjuk är vanligtvis inget roligt, men här uppe är de ännu värre.. Har inte åkt skidor sen i fredags pga. en jvla förkylning som inte vill ge med sig :(. Man känner sig lätt bortglömd när man inte ser några människor på dagara, bara en snarkande taxi.. Inget kul är de på TV heller.. Imorgon ska jag försöka ta mig ut litegrann, blir nog jobbigt men de ska gå.

TACK Emmosch för dina värmande ord, kul att någon saknar mig. Du & Jag, för alltid :)

Ha de fint folket

RSS 2.0