Kungshamn

Kungshamn idag!
En hel helg med sol och bad, inget båtåkande tyvärr, men man kan inte få allt...
Vi får ju va själva istället, ska bli underbart gött :D!



Grattis Jill!
30 år idag, wihoo :D

3 kort...

3 kort har det blivit det senaste, skulle velat ha gjort minst ett till, men jag har ingen tid och inget liv när man jobbar som jag gör nu. 3 veckor med bara kvällspass, social? KNAPPAST! Men det är bara 1 pass kvar, sen är det dagtid alá bemanning som gäller, skrev på papprena igår. Blir nog bra, ingen jättestor skillnad, men mer betalt får vi, aldrig fel...

Nästa vecka ska jag FÖRSÖKA ta tag i träningen igen, hur det nu ska gå. Studentdags är det nästa vecka också, REDAN?! Det betyder att det var ett år sen jag tog studenten... Vart har den tiden tagit vägen?????

Ska sätta mig ute och käka lite frukost nu, njut av vädret allihop, helgen ser ut att bjuda på högsommarvärme i elitklass, sånt gillar vi!







Borta bra...

.. men hemma bäst.. Det ligger nog något i det. Är snart tillbaka i jobbvardagen igen, eller vadå vardag? Jag ska börja jobba KVÄLL, hela maj ut är det kvällsjobb måndag-torsdag, med 3,5 dagars ledigt varje vecka visserligen, tihi! Men Susanne, det innebär att du INTE kommer få sig mig på Form på ett väldigt bra tag, sorgligt men sant...

Har haft en superhelg i Kungshamn, okej det kunde blåst lite mindre, men gött har det varit, solat har jag gjort, åkt båt också, fotat har jag gjort men det jag tycker är mest värt att notera är att jag har BADAT! 2 gånger om dessutom, både igår lördag och idag söndag :D.. 10 maj, det måste vara något slags rekord för mig vad gäller bad i havet :D.
Henke kom ner igår, härligt. Stannade kvar lite längre än pappa å anette idag och bara hade det gött, åkte in till Smögenbryggan och köpte fyllda baguetter samt rökt makrill, intog dessa på en klippa med utsikt över Hovenäset med solen skinandes för fullt, kan det bli så mycket bättre :P ?

Ett litet smakprov på helgen som gick om någon undrar om jag hade det bra :D


















Kungshamn i morgon

Japp, imorgon bär det av mot Kungshamn för första gången i år.. Hoppas på en massa sol, båtåkande, fotande och kanske kanske ett dopp :s...

Ha en bra helg folket!

Beroende...

av internet :P... Nej, riktigt så illa kanske det inte är, men vad man använder nätet till mycket! Ute på Flaken har det inte funkat sen i torsdags, inget världskrig i och för sig, men man blir lite smått handikappad när det inte fungerar.. Internetbanken kommer man inte åt dvs. ingen laddning av mobilen, okej man kan åka å köpa i en affär, men orka... Boka träningspass funkar ju inte heller, ingen koll på vad som händer i världen har man och vad ens kompisar gör, msn fungerar inte heller, visst, det kan förvisso vara rättså skönt ibland, men det är rättså irriterande när det INTE fungerar!

Har gjort klart husvagnen till mormor och morfar, har inte nämnt det här, men jag fick mig en liten utmaning, att göra ett kort som såg ut som deras husvagn, den fyller 40 år i år, det är inte illa :D... Någon bild har jag inte här, så det kanske dyker upp någon annan dag. Det tog tid, men det var det värt... Har en hel del kort och fixa nu egentligen, många som fyller år i maj samt konfa och mors dag.. Vi får väl se hur de går...

Vädret gillar jag väldigt mycket ska nämnas! Men vem gör inte det?! Sol, varmt och gladare folk...

Eftersom jag inte kunnat uppdatera så har ni inte fått veta förra veckan stora samtalsämne, jag säger bara jv*la Parker!

Började idag, vi får se hur det går... Hoppas jag klarar det...

See ya!

RSS 2.0