Gul kiwi/Mangostan

Gul kiwi/Mangostan är de exotiska gästerna i provivafamiljens sommarupplaga och jag säger då de, vilken smaksensation (eller något i den stilen). Drack den till frukost idag för första gången och jag är fast, synd att den ska va så dyr, ett glas om dagen är liksom max för att inte bli ruinerad (inte jag som betalar iof, men man kan väl tänka på dom som gör det...). Hur som helst, mitt råd är att testa den, en riktigt härlig törstsläckare så här i sommarhettan. Kan inte denna smakcombo komma i saft eller nåt liknande? Undra om den andra nyheten (hallon/granatäpple) är lika god??? Jag får nog ta å testa..






Insmord å klar, snart väntar en tur till Tibro för Motorcross SM, blir nog både varmt och dammigt skulle jag tro, ska försöka att inte bränna mig...

En sko...

Idag har jag köpt mig en sko, inte ett par utan EN sko. En fin liten sandal, eller mer flipflop kanske, med lite sött blingbling på. Men den är så liten så den passar inte ens katten, möjligtvis en fågel, fast nej, den är nog för liten för den med... Hur som, ni kan skåda min nyinköpta sko nedanför =)




Sen har jag varit på RELEASE av BodyStep. Wihoo säger jag bara, skitkul, göörsvettigt och lite halvklurigt, fast inte omöjligt.
Så ja, jag kommer lätt köra det igen, kanske kanske redan imorgon, vi får se =)

Nån mer än jag som trivs helbra med det vädret som finns hos oss nu?

Böjer man ordet känna...

På en massa olika sätt får man fram....

Hur jag känner mig: TRÖTT
Hur det känns: DET KÄNNS
Hur det lär kännas i morgon: ÄNNU MER


Idag fick jag äntligen prova på den nya Combatpasset. Releasen förra måndagen missade jag ju pga. jobb och tisdagens combatpass ute missade jag de med, då var vi på Sommarland med jobbet, hur kul som helst =).
5-kamp med go-kart bla. Dock lite sega, inga riktiga racekartar direkt... Jaja, kul hade vi, en mycket lyckad kväll med massa skratt, kämpaglöd och bra väder.



Så tillbaka till dagens träningspass. Trodde jag skulle få huvudbry som vanligt när de är nytt pass, men de flöt på riktigt bra, kunde nästan tro att jag gjort det förr :P. Som man kämpade och som man slog.
Vilket superduperunderbart, megahärligt, svinjobbigt, göörsvettigt Combatpass det var. Jag älskar't!
Prova gott folk, PROVA!
Inte konstigt att man känner sig trött och att de känns lite varstans - armar, axlar, rumpa och mage ömmar redan.. Hur det kommer kännas imorgon, ja de vill jag nog knappt veta. Men de är härligt, känna att man lever och att man gjort något bra ur hälsosynpunkt är aldrig fel.. Som sagt, jag ÄLSKAR'T!!!

I morgon ska jag på release av BodyStep, haha, det lär bli ett äventyr i sig =)


Förresten, på tal om ordet, och böjelser av ordet känna (hmm), jag har SOMMARKÄNSLOR!


Den förföljer mig...

... tröttheten alltså... Jag vet inte riktigt varför, jag menar, jag har ju inte direkt övermycket att göra om dagarna, kanske därför man blir trött i stället? Dock är de inte trött - SOVA, utan trött - SLUT I KROPPEN. Den känns helt mööör, kanske de är något jag inte ätit som jag borde, nåt som behöver fyllas på liksom.. Gör jag inte så mycket om dagarna äter jag inte lika mycket heller, men jag har börjat träna mer än förut + att jag tar cykeln istället för bilen många gånger (de är jag faktiskt lite stolt över) så då behöver kroppen kanske mer än vad jag får i mig, jag tror de kan va så...

Har inte suttit still i veckan direkt... I måndags var det gräsklippning och BC med cykel dit och hem vilket blir ca. milen. Tisdagen var de dags för ams, lika lite vettigt sagt som vanligt.. Tur att man inte har viktigare saker för sig.. Cykla vidare till mormor efteråt å senare hem, en cykeltur på 1,5mil ca =)
Igår var de ams igen, ökentrökigt å ledde inte till nånting öht.. Bara för att dom ska ha ett jobb.. Sen tog jag min kära cykel å cykla hem igen, massa slapp å sen träning på kvällen.. Nya pass=nya muskler som får arbeta, och ja, de kändes rättså bra..

Idag tog jag sovmorgon, halv11 klev jag upp, hur skönt var inte det då? Har faktiskt vart lite piggare i kroppen idag. Vart ute å sågat ner lite grenar som är i vägen när jag far runt på gräsklipparen å nån som halvvägs var av... Sen tog jag cykeln å drog in till stan igen för lite RPM, härligt men förbannat jobbigt! Men duschen efteråt kunde ha kvittat, tänkte att cykelturen hem skulle bli lugn å något av en nedvarvning, men tji fick jag. När jag kom ut från form började de regna lite lätt och kolla man upp mot himlen å bort mot Floby såg de inte ljust ut direkt, så de var bara att cykla hem i rask takt och tja, nån nedvarvning blev de då rakt inte, men jag slapp regnet.. Det verkar ha kommit nu istället...

Imorgon blir de morgonträning och jobb =). Ska bli kul, och lite mer money i kassan.. Dock fortsätter ketchupeffekten, bara för att man har bestämt att ses lite kompisar en kväll så blir de jobb, de är så typiskt. Men de får bli en annan dag, jag har inte direkt råd att tacka nej till några timmars arbete. Kanske ska bestämma fler saker så man får jobba lite :P

Har ni orkat läst ändå hit är de bara att gratulera, kanske väntar en liten överraskning =)


Ketchupeffekt

Ja så kan man nog beskriva min helg. Det är väl typiskt på något sätt? Liksom ketcupeffektens "kommer inget, kommer inget, kommer ALLT" har de sista varit "lite att göra, lite att göra, MASSOR att göra"! Med massor att göra i helgen menat.

Studenten i fredags, jag hoppas ni hade de bra studenter fast de blåste, regna å hagla. Undra hur många som blivit förkylda efter med tanke på att många tjejer hade lika mycket (eller lite) på sig som på vår student och då skiljde de typ 20grader och framförallt inget kallt regn! Dock så tror jag garanterat att de blir ett minne för livet, precis som alla andra studentavslutningar. OCH om några år kommer ni inte att bry er ett skvätt om att de regna, kanske har ni redan glömt det? Jag har iallafall glömt hur jobbig hettan faktiskt var när de var min tur för 2 år sedan. Men nästnästa student å gången efter de ska de bli fint väder, de bestämde min kusin när vi stod under paraplyet och skådade årets kortege. Så nu vet ni, 2011 och 2012 kommer vädret bli perfekt :P.

Tänkte visa några av de bilder jag tog i fredags, innan det var dags för mig att vara chaufför av en mycket svårkörd bil (när de gäller krypkörning), BMWn var rena automaten efteråt. MEN, värt att anteckna, jag klarade mig utan ETT ENDA kärringastopp! Sen styrde vi mot de gula huset där en del av gästerna väntade, fler kom efter oss. Jag fick mig en bit smörgåstårta sen var de dags för mingel med lite tilltugg och mer fotografering innan jag for som en avlöning hem för att byta om och jobba, 6,5h blev det. Ja, jag var trött sen.. Inte för att de var jättesent, men jag hade hållt igång på topp med massa spring sen 8, då är de tillåtet..

    

    

    

    

Lördagen bjöd på lite sovmorgon till 10 innan jag vaknade, lika bra att gå upp så man inte skulle somna om och försova sig. Döm om min förvåning när varken mor eller banan gått upp, de är nästan ett kors i taket där.. Dom var riktigt sega i starten, och inte heller så välmående sådär "dagen efter".
Kl 13 började jag jobba, lite kaffeservering och 5-kamp samt dukade upp inför söndagens sällskap innan jag gick hem, lagom långt arbetspass.. Jag fick iallfall jobba, är tacksam över alla timmar jag får...
På kvällen käka vi sill å färskpotäter (västgötska där..), mumma =). Sen fortsatte softkvällen med chips och fotboll, inget bra slut på den matchen dock. Typiskt!

Idag var de jobb igen, började klockan 12, ganska så soft. Efter 4 timmar med servering, påfyllning, 5-kamp och mat traskade jag min långa väg hem igen. Kunde nog somnat direkt när jag kom hem, vet inte varför jag var så trött. Något kanske har kommit ikapp mig?! Inte vet jag. Mormor, morfar, Jan & Anne-Marie kom vid 5 för att fika lite, hanns aldrig med på Mors dag. Mamma hade bakat rabarberpaj, fast hon var inte riktigt nöjd. Jag tyckte inte de var något fel, men hon tyckte mina blir godare, tack för det mamma =). Familjens rabarberpajsdrottning numera är jag =)

Studentdags

Alla dessa år av blod, svett å tårar bakom bänkarna, framför bänkarna, sena nätter, tidiga mornar, tråkiga varv på slingan m.m. har gett resultat. Listan kan göras längre, men hur lång listan än må vara har alla haft en sak gemensamt i sikte, dagen med stort D, STUDENTDAGEN...

Och så imorgon är det dags för årets student i Falköping. En dag där många vill att allt ska bli så perfekt som möjligt och de är inte utan anledning. Mycket kan ordnas, men vädret rår man dessvärre aldrig på. Efter 3 studenter i rad med kanonväder ser de ut som att vädergudarna har vänt om totalt! 13 grader som mest visar yr.no och regnskurar mest hela dagen. Jag lider verkligen med avgångseleverna. Visst hade vi FÖR varmt, men det är 1000 gånger BÄTTRE än regn, kyla å blåst... Försök bortse från vädret och njut av dagen, det är trots allt mycket som Ni faktiskt kan påverka...

Jag ska ju då vara fotograf och chaufför av en Cab, antagligen MED taket på med tanke på väderprognosen. Detta åt min kusin som nu äntligen ska få ta studenten. Blir en fullspäckad dag imorgon då jag dessutom lyckats klämma in arbete från kl.17. Men de ska gå bra, jag har inte direkt råd till att säga nej till jobb, även om det är min kusins student. Jag är med på de viktigaste och sen när alla kommit hem till gula huset finns de många som kan ta kort, så de ska nog lösa sig...

Jag har gjort ett studentkort som Crille ska få, ibland önskar jag att jag kunde skriva som min mor... Men de har jag inte direkt begåvats med, nåväl, de duger nog ändå hoppas jag.

Kortet ser ut som följer:


Inuti:


Förra veckan...

... var en riktig "ta-kort-vecka". Så mycket har inte min kära DSLR fått jobba på länge, mycket länge. Känns skönt att man använder den lite, för dyr för att bara stå å samla damm liksom. På tal om damm, jag behöver nog lämna in den för rengöring. Dammet å smutset på linsen går inte putsa bort längre = det sitter på FEL sida linsen :(.

090523 - En tur i pappas trädgård

                              

    



090524 - Sjukvårdarsmedhjälpare på Vianorstafetten

         

    



090525 - Vilda leker med en mus
    
    



090526 - Jag & Malin ute på promenad

    

    

    


Det var en axplock av de bilder som togs förra veckan, har ett antal från lördagen också iof, men de kommer nog en annan dag.

Kommentera gärna nån/några av bilderna.
 
Men kom ihåg att dom är MINA!


Ett kort...

I söndags var de ju Mors dag. Jag firade min mamma lite smått, gjorde Du?
Ett kort, ett litet paket och en rabarberpaj på kvällen. Sen fixade jag en enormt varm dag också, med årets FÖRSTA dopp. Skönt vill jag lova =)


RSS 2.0