Bydalen 29jan

Hejhopp!

Jag tror jag glöm av hur man skriver ett blogginlägg, rätta mig om jag gör en himlans massa fel.

Här uppe i Jämtland, Bydalsfjällen, Västfjällets stugby, Palatset mår man som man förtjänar vilket innebär bra, mohaha. Skidåkning blir det varje dag och då och då blir de nya utmaningar, tidigare i veckan var det offpist, igår var det käppträning i slalombana, inte helt enkelt något utav det. Har fått ett mål uppsatt (uppfunnet av my roommate), åka på en skida i Drommen innan säsongen är slut. Jag har precis böjat tränat på att åka på innerskidan i svängarna, med blandade resultat. Sen är det bara resten kvar....
Ibland bakar vi här uppe också, brukar va uppskattat å gå åt med en gång om man inte gömmer de i frysen, vissa är som hökar... Här uppe gäller uttrycket "vi tar en fika" när de är lite å göra och "det löser sig" när det är massor att göra. Härligt, eller hur???

Tisdagen bjöd på underbart väder, strålande sol och klarblå himmel. 
Som vi sa här uppe, vi har det bra vi, vi är lyckligt lottade :) ...

Här är en dag på "kontoret", slå det ni!
Kul har vi mest hela tiden, mycket skratt blir det, och drivande med våra PJs, eller JPJs om man så vill. Ibland blir det straffkommendering, mohaha, we like it. Men så är dom praktikanter också, vilket innebär vedstapling, snöskottande, flaggning av käppar osv.

Imorgon blir det "stan" (vilket vill säga Östersund) med Ann & Spider, sätta sprätt på lite pengar, Emelie behöver ett par värmesulor innan hon förfryser sina tår OCH något varmt om baken. På kvällen blir det födelsedagsfirande i restaurangen med mat å öldrickning, blir säkert trevligt! Brukar bli det här uppe...

Ha det fint folket!

Grattis farmor!

Nämen hallå, jag ska nog försöka skaka lite liv i min blogg. Får väl se om någon läser den, men jag tänkte som någon sorts kontakt med folket där hemma, lite söderut, sådär 80mil....

Farmor fyller år idag, GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Tyvärr blir de inget kort gjort, har inga såna grejer här uppe, jag saknar de lite faktiskt..

Hur som helst, jag lever och mår bra, lite bättre idag då de kommit 1-2 dm snö de senaste dygnet, MEN jag behöver lära mig att åka offpist å pumpa puder, så sant som de är sagt..

En mer utförlig uppdatering kommer här senare i veckan tillsammans med lite kort, fjälluften tar hårt på en så jag ska slänga mig i bingen nu =)

Ha de fint folket..

RSS 2.0