Njuut

Japp, precis just det, NJUT. Snart är det borta, för denna gång, men jag hoppas det kommer tillbaka fortare än kvickt, det blir så mycket roligare då, och ljusare! Jag pratar förstås om det vita guldet som dalat ner från himlen de senaste dagarna och som sprutat ut ur de mullrande kanonerna (konstgjort förvisso, men det bryr jag mig inte om). Nackdelen är väl bilåkandet, eller rättare sagt, förberedelserna innan (borsta bort snö och skrapa rutor) samt att ta sig IN I BILEN och FÅ IGEN DÖRREN! På vår kära lite bensinslukande vän har inte detta varit det lättaste dom senaste dagarna, verkligen inte.. Men skam den som ger sig...

Som sagt, snökanonerna har mullrat å lampornas strålkastarsken lyst upp så mycket som funnits i och runt om slalombacken på vår kära Mössebergssluttning sen i fredags och barnbacken öppnade igår. Härligt för dom små, men jag finner tyvärr ingen glädje i att åka i den om de inte är för skidskolebruk. Den är inte lång(dock längre i år än tidigare) och lutar inget vidare, dock är de en ny lift som jag nästan bara MÅSTE prova... Vi får se hur det blir med det.. Var uppe och kikade lite igår, rastade kameran, blev väl inga superb bilder, snö är svårt att fota å spec när den sprutar åt alla håll å kanter.. Men bara för att så kommer några att läggas ut här ändå  så att folk kan... Just det, njuta :)


Mullrande snökanonerTappra små barnDen nya (halvt underliga) liftenDet ser bra ut


En härlig morgon

Morgonen startades med en härliga lånpromenad genom Torbjörntorp och hem, en promenad på lite mer än en timme i vackert väder kändes skönt. Frisk luft, (förutom ute vid Skövdevägen då, det kändes verkligen skillnad) och lite småfruset, nu vill jag bara ha det VITT på backen också så är jag nöjd :).
Efter promenaden var det dags för frukost, en tallrik gröt med äpplemos, mandlar och mjölk och ett stort glas Oboy, mums! Sen tog jag mig ett långt, skönt, skummigt bad, synd att man ska vara så lång bara, badkaret är för kort :(. Men man kan väl inte få allt.

Nu har jag ringt ett samtal, spännande må jag säga, jag skulle fundera lite och ringa om en vecka igen, men jag tror banne mig att jag gör de, men det är långt bort och ingen garanti för att jag får återkomma... Ska väl prata lite med mina päron, dom brukar kunna ge en något råd iallafall.

Ikväll blir det BodyCombat med Pernilla, jädrar i mig vad jobbigt de kommer bli, MEN det är bra träning vill jag lova och såå himla kul, jag är biten igen, mohaha!

De tre sista korten gick bättre att ladda upp idag så ja, jag gör väl de ifall nån liten ensam stackare vill kolla(fotograferingen är inte den bästa). Tack Susanne för dina vänliga ord, dom värmde något enormt. Kanske ska lägga beslag på Sebbes rum nu när han åker till pappa och börja med mina julkort! Ett måste om jag ska få klart några i tid....

Ha de gott folket! Sköt om er..


Några kort

Har blivit något kort nu när man inte haft så mycket att göra på dagarna, inga höjdare kanske, så ge gärna kritik vad jag bör förbättra.. Kort till killar är så svårt :/
(de finns några fler, men de går inte att ladda upp, kanske att de kommer nån annan dag...)

Klokt Em

170 på uppvärmningen, vad tänkte lilla jag med? Men se, de gick bra tillslut även om jag var f*cking jvla helslut!!! Och som det känns! Värker i hela kroppen, men jag är helnöjd! Jag pratar om sviterna efter boxen igår, fy satan vad KUL de var och Jobbigt så in i bänken (eller väggen). Svettigt var det, halt var det och mest av allt, en urladdning som heter duga! Vi är bäst Malin, shoppar vi inte så att fötterna strejkar och huvudet snurrar boxas vi så iaf huvudet snurrar, mohaha! I like it. Tack Olle för ett hejdundran till pass, snart igen kanske??
Innan passet sprang jag på människan som lyckas med konsten att göra mig glad jämt, vilket leende :). Du är så himla bäst, underbar och betydelsefull för mig så du anar inte. Skönt att du snart är tillbaka igen, jag har saknat dig, det fattas liksom något!!!

Combaten i måndags då, jo tjena.. Emelie kör som hon är värsta atleten (vilket så absolut inte är fallet), men när Olle väver in några gamla låtar kan man inte annat än GE JÄRNET! Måndagskvällen avslutades så fort den bara kunde med ett stupande i säng. Först jobba 10-18.15, var helt slut efteråt, och mina fossingar.... För att sen ladda ur kroppen, bra Em, men fasen så gött att få göra något igen.

I tisdags var jag å Malin på roadtrip till Jönköping, blev en dyr tur, för oss båda. men Malin är de mesta shoppingfreaket av oss två. Jag säger Stadium så säger de allt. Men är man på shoppinghumör så är man. Mer träning behöver vi nog dock, IKEA-paket är stundtals mycket mycket tunga!

En träff med Emma idag, skoj värre, var längesen. Och vilken dialekt människan fått, att de kan ändras så.. En salig blandning av än de ena å än de andra. Men tjejen är densamma, bortsett från ännu mer skadad av all skidåkning...

Imorgon blir det jobb igen :) Och tandläkarbesök, får se hur det går.. Jag vet en som inte kommer orka hålla sig uppe hela kvällen i alla fall, tur att det finns repriser :)

RSS 2.0