Koncentration....

Det här är sommar för mig...

Lägg märke till min fulla koncentration, och som jag tar i  =)


Det lutar åt...

...att den försvinner.
Jag menar, varför skriva när ingen läser? Då kan jag lika gärna skriva ner mina tankar och handlingar i ett anteckningsblock å spara lite grann och kasta de mesta.
Det får nog bli så...

Inte fullt lika spännande

Hmm, nej, det blir inget av det där "prova på nåt nytt idag", men de lär kanske ske en annan dag. Det känns som om det skulle kunna göra det iallafall och jag tror att jag inte skulle vara helt främmande för det...
Blir något av en slappkväll istället, brorsan kommer hit idag, de är hemskt å säga, men jag längtar inte. Det är ganska lugnt å skönt när han inte är här å bonkar å slår i skrivbordettangentbordet för att hans dataspelande inte går som han vill. Vilket problem! Jaja, de får väl gå. Synd bara att man ska ha sitt rum vägg i vägg..

Imorgon tror jag att det kanske kan bli en bakdag. Vädret verkar inte va så lovande iaf och jag känner just nu en längtan efter att få baka lite, själv hemma blir de ännu enklare =).

På kvällen blir det iallfall BodyCombat! Wihoo, I lööv it =)

Vårruset

Gårdagens träningspass bestod av Vårruset i Jönköping med CW, CM, Ronja, Sofia & Sofias kompis från Malmö, Emelie (Bittan lämnade WO då hon var förkyld, tråkigt).
Efter mycket om och men kom vi iväg, kanske uppemot en halvtimme senare än de var tänkt, men men, vi hann ju! Dock hann vi inte med att "mingla" runt bland sponsortälten, men de gjorde inte så mycket.
När vi hade lämnat in väskor å värdesaker styrde vi mot starten, några utav oss ställde oss i första startled = springa fort.

Vid 18.10 ca drog dom igång uppvärmningen med temat Schlager! Man märkte ju att de var instruktörer för gymklasser som hade uppvärmningen, de flesta rörelserna kände man igen från sina år på form, men vad gjorde det, inte särskilt mycket.
Efter en blandning av diverse schlagerlåtar signerade 2009 närmade sig klockan 18.30 och det var dags för start.
Vilket gäng som stack iväg, eller ah, i början gick de inte särskilt fort och bron var lika mycket flaskhals i år igen. Sen så började sicksacklöpningen, jag fattar inte hur folk tänker! Visst, jag kanske inte springer JÄTTEfort, men ställer man sig i första startled så går man INTE efter några 100 meter, de sabbar ju för alla. Ställ er längst bak i stället, eller i alla fall längre bak.
Hursomhelst, jag å CW följdes åt hela loppet, KUL =). De sista 1,5-2 km peppade vi varann, och med några 100 meter kvar körde vi gasen i botten för en spurt jag inte fattar hur jag orkade. Men sen var man nästan spyfärdig efteråt också. Emelie behöver träna mer...
Tiden blev strax över 27min, jag är väl inte stolt direkt, men jag är nöjd med tanke på hur lite jag sprungit å tränat överhuvudtaget i år.
Den som vann sprang på 17, jag har en bit kvar! Men sen tränar hon löpning VARJE dag också, jag har sprungit/joggat 2 ggr i år, det säger väl en del...
När alla i vårt lag kommit i mål var det den efterlängtade picknicken som stod på tur, vi letade upp en solig plats, slog oss ner och avnjöt vad picknicken hade att erbjuda. Glada och nöjda över kvällens prestation.
Och en sak var i alla fall säker, Vi hade tur med vädret!

Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, men jag hittade en bild från uppvärmningen och från starten på www.Jnytt.se
Tack för en mycket trevlig afton Brudar! Nu är det tradition!


Ha kvar eller ta bort...

Ja, jag funderar fram och tillbaka.
Ha kvar eller ta bort bloggen, jag vet inte riktigt. Det är skönt att skriva av sig, men de kan man lika gärna göra i ett block å bänna upp sen..

Fortsätter att fundera, vi får väl se hur de blir.. Känner att jag inte är jätteaktiv här + att de inte lockar alltför mycket heller...

Byta miljö - ja tack!

Jag har inte varit hemma länge, inte länge alls, sisådär 18dagar. Och egentligen är det inget fel på själva "varahemmagrejen", jag trivs hemma. Men jag hade trivts ännu bättre om de inte vore för alla funderingar å tankar som kommit ikapp mig under dessa 18dagar då jag inte gjort jättemycket, iallafall inte tillräckligt mycket för att hålla tankarna borta.

Jag känner att jag behöver komma bort, se något annat, träffa någon annan, göra något annat och framförallt Tänka på något annat! Jag trodde att saker å ting gått över, och på ett sätt har de väl det, men inte på mitt sätt, inte för mig, inte på långa vägar och jag fattar inte varför och det... Det gör ont. Jag behöver inte mer saker att fundera på, det räcker att man söker jobb och oroar sig för det hela tiden. Jobbsökning ihop med detta... Ja, vi får väl se hur länge jag står ut, hur många dagar till man orkar. Just nu känns det ganska... ganska svårt... och som sagt, det gör ont...
Jag fattar inte varför, tåget har gått, för länge länge sen, och ändå känns det som jag står kvar på perongen och väntar, väntar på ett tåg jag kanske egentligen inte skulle åka med, ett tåg som inte hade rätt destination... Ett tåg som är fullt, någon annan har tagit min sittplats, och som redan är på väg mot nya destinationer, ändå står jag kvar och väntar på ett tåg som inte kommer tillbaka, iallfall har min biljett förbrukats och kan ej användas mer... Ändå ligger den i fickan och skaver...

Det är så dags nu....

Vart f*n tog allt vägen? För typ ett år sen hade man de man "behövde". Livet lekte och flöt bara på och man undrade om livet verkligen kunde vara så enkelt och man kunde ha det så bra. Men mycket som betydde något då är borta idag och tja, vad ska man säga, jag är inte överlycklig över det direkt... Det är väl först nu man verkligen fattar HUR mycket allt betydde, men det är så dags nu det...

3 önskningar i en...

Måste det blåsa varenda endaste dag? Jag har tänkt i flera dagar att gå ut å ta lite kort, låta kameran bli rastad nu när de är så fint ute, men de finaste är snart över och det fortsätter att blåsa. Jag får leva på hoppet att de lugnar ner sig lite, hoppas hoppas hoppas!

Emelie har för övrigt börjat träna igen, förra veckan var det:
Mån: BodyCombat
Tis: Core 30, Styrka 30 & Spinning 30
Ons: RPM
Fre: 5km jogging på berget (inget att vara direkt stolt över, men ändå)
Och min personliga träningsdagbok (i form av en pulsklocka) var nöjd, 102% fick jag veta i morses (vilket innebär att jag tränat mer än jag "behövt" i veckan)  och så fick jag en fin pokal =). Nu är jag ännu mer peppad!

Men de har inte gått smärtfritt om ni trodde det. Tror ni att jag har haft Träningsvärk?! Det har nog bara varit förnamnet, varenda dag har träningsvärken spätts på, har haft väldigt många vilande muskler ett tag, så enkelt är det, men förändringen har långsamt börjat. Sen cyklar jag lite då & då också, var inne i stan idag senast, bättre för mig, naturen å plånboken. 3 önskningar i en, perfekt!


I torsdags(valborgsmässoafton) firade farmor & farfar 50-årig bröllopsdag = GULDbröllop. Inte illa det. Kameran glömde jag hemma, men jag har iallafall ett foto (inte de bästa dock) på kortet jag gjorde åt dem, så tja, de är vad som visas från den kvällen...I lördags var det baktajm med Malin, blev bara två sorter men dessa var inte helt lätta å krävde sin kvinna. Men vi lyckades mycket bra tillslut, fast de var på väg att vår ena kastrull fick yttligare en botten signerad Malin...
Sen fick hon sitt födelsedagskort, bara  månad försenat, men jag var faktiskt inte hemma när de var hennes dag. Bättre sent än aldrig har jag hört och jag instämmer ;)Om cirkus en månad är det studenten. Min kära kusin tar studenten i år och jag har fått förtroendet att både vara chaufför av en inlånad cab samt att vara fotograf, kan bli en spännande dag, hoppas på BRA väder!

Bara sådär, huxflux!  NEJ, det är inte likt mig, inte för fem öre, men trevligt var det.

RSS 2.0