Sälen 28 nov

Nu har jag installerat mig någorlunda. Ska nog höja mysfaktorn lite mer på mitt rum, men de får bli i veckan, då är jag ledig medan resten av bunkergänget kör steg 1. Steg 2 börjar först nästa söndag, då är det slut på ledigheterna.

Varit grått, trist å regnigt här uppe, men idag har de börjat bli lite kallare med små små flingor som dalat ner från himlen, mysigt =) Väntar på lite kallare väder så snökanonerna får mullra rejält, sen så ska nog detta bli kanon!

HC-passet är inhandllat (kanske inte riktigt hade råd med det just nu, men whatever, man lever bara en gång så man får väl ta av sina sparpengar...) och gårkvällen tillbringades på Högis där Hofmaestro (stavning?) stod på scen, kul men sjukt mkt folk!

Hur som så bor jag i bunkern vilket är vida kännt här uppe bland personalen, man är aldrig själv iaf. Men mysigare ställe har man ju varit med om...

Fått strumpor, mössa å hjälm idag av skistar, de gillar vi! En uppblåsbar hjälm typ, tihi!

En lastbil kanske!?

Ja, jag har inte provpackat bilen än, de ska göras om någon timme, MEN de är så mycket grejer som ska med så jag börjar nog snart överväga att låna lastbilen istället. Haha!

Nu har man varit och tagit den omtalade baconsprutan, var där en timme (!) före de skulle börja och tur var det säger jag! Idag hade dom 140 doser att dela ut, well well, nu är det gjort, ÄN så länge mår jag prima, hoppas det känns lika bra imorgon med!

Ha det bra vänner, för nu drar jag!

Grattis Mamma!

Idag fyller min älskade mor år, man brukar väl inte tala om kvinnors ålder så jag väljer att utelämna det i detta inlägg. Kalaset hade vi dock i lördags då min käre lillebror bor hos pappa denna veckan. (Sebbe har förresten haft sitt körkort i en hel vecka idag, grattis grattis!).
I lördags var det jag som skötte det mesta i köket, först bakade jag lite "experimentmuffins" (alltså, jag mixtrade lite med receptet), dom blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men blev ändå väldigt bra och goda =).
Sen var det dags för lite matlagning inför kvällen också, två stycken smarriga tacotårtor med en riktigt god sallad till, MUMS!


Jag har egentligen både massor och ingenting att skriva om. Låter det konstigt? Njae, de är det inte.. Det har hänt en del saker de sista, men om de är nåt av intresse för andra, ja de är den stora frågan. Alltså massor OCH ingenting, how to do!?

Kanske inte riktigt har nån tid att skapa mig inspiration heller, de börjar närma sig flyttdatumet med stormsteg och jag har MASSOR kvar att fixa, just nu sitter jag och skriver av lite recept från morsans kokbok så de blir nån annan mat än köttbullar och makaroner där uppe *ler*. Snart ska jag ge mig på bakboken också, alltid lite kul att baka ju!

Jag har hittat en låt som jag tycker är riktigt bra, skulle vilja ha den i min ägo men är lite för snål för att köpa den.. Ingen som har den på nån gammal skiva!? Vilken låt är det då jag pratar om? Jo...

Beds Are Burning (artist Midnight Oil)
http://www.youtube.com/watch?v=lMjAo1d1xO4
(den gör sig bättre på stereo än vanliga datorhögtalare, men vem vet, du kanske har ett jättebra ljud till datorn också?) Musikvideon är dock ingen större hit, men men...

Det ligger i luften

Svårt att säga exakt vad det är, det går inte att ta på, det går inte att se, men vad spelar det för roll...
Huvudsaken är.......
Det ligger i luften, nånting är på gång, det ligger i luften, kanske natten blir lång...
Så enkelt, lätt och harmoniskt..

Små lätta moln ser jag på min himmel, min himmel som är blå... ♥RSS 2.0