Tack för alla år Jill!

Igår körde man sista passen med Jillan, i alla fall på Form. Tråkigt att just HON slutat. Så många sjukt roliga och jobbiga pass man kört med henne och det enda man vill är att köra mer, mer, MER!
MEN jag är glad för hennes skull. Ibland ska man våga ta steget som det heter och jag håller alla tummar för att det ska gå bra för Jill & hennes man när dom öppnar eget i höst. Det kan behövas lite mer konkurrens i den här staden, de mår alla bra av (som vill träna). 
Och visst ska jag hälsa på. Jag är redan inbjuden =). Jag kommer mer än gärna och jag VET att det är fler som hälsar på, den kvinnan lämnar ett stort tomrum efter sig, det kommer vara något som fattas på "förmeriet" på ren västgötska... Någon väldigt bra och inspirationsgivande, någon som alltid gjort en glad oavsett hur resten av dagen har sett ut, någon som fått en att kämpa lite till när man annars hade gett upp, någon som fått en att tycka att träning verkligen ÄR roligt!
 Den där någon, det är Jill det :).
Men stan är inte stor, jag hoppas vi ses någongång, nånstans när man minst anar det..

TACK för dessa år Jill!
 Du har nånting som andra saknar, Du har nått som andra inte har!
SOOOOL!

Vårsolen är stark, tro mig. Det stramar lite överallt i skinnet, men de är väl sånt man får ta. Att man aldrig kan lära sig.. Samma visa varje år, fast lika bra å passa på att få bort vinterblekheten och försöka rätta till hjälmbrännan lite. Om den var på innelistan i palatset så är den def. på utelistan i Hästhagen.

Träningen i tisdags tog halvt död på mig, benträningen gick bra, men jag har mer (otränade) magmuskler än vad jag visste fanns! Åh kondisen, shiet pommes. Under all kritik, måste försöka göra något åt den, förbättra den liite, så man orkar runt Rocksjön den 12:e maj. Jaja, det LÖSER sig =). Sista veckan med Jill börjar imorgon, jag (och många fler är jag övertygad om) kommer sakna henne. Hon har nåt som andra inte har... Stan är liten, visst, men ett hej är inte samma sak som ett rivigt träningspass med massa energi.. Nåja, det ska väl lösa sig det också. Är glad för hennes skull =).

Ska försöka komma igång med kortskapandet igen, 1 kort innan tis, 1 till innan torsdag också yttligare ett så fort de bara går.. Inspiration tack! Det svåraste blir nog det till farmor & farfar (det som ska va klart på tors), 50-årig bröllopsdag, det är inte illa det, men hur gör man ett kort passande till det? Hmmm. Tips mottages tacksamt!

Home sweet home

Japp, då var man hemma i kommunen igen, helfestligt, eller kanske inte. Jag saknar redan palatsetfamiljen. Jobbet och sådär var man ganska klar med, men de är ju folket runt om som gör det. Jag ska sätta mig ner å skriva om säsongen i stort å smått med diverse bilder en dag när jag har tid och ork, men de får inte dröja för länge dock, minnet är bra men kort.

Synd är iallfall att det ska vara så långt till alla, jag menar Tandsbyn, vem vet var det ligger? Inte ens jag om jag ska vara ärlig, bara på ett ungefär, men de är typ 70mil dit, JAH, de bränner man ju på ett par timmar, NOT!
Well well, i sommar får vi slå våra kloka huvuden ihop å ses, här eller där spelar ingen roll, bara vi ses =).

Hemresan igår var lååång men flöt ändå på ganska bra, förvånansvärt bra faktiskt, tills vi hade 4 mil kvar, i höjd med Stöpen.. Då var det dags för mig (givetvis var det jag som körde) att få punktering (pappa har aldrig fått någon punktering bortsett från pyspunka, och han har haft sitt körkort 26 år mer än mig, va fan).. Så de var bara att styra in på närmsta väg, inte så många meter som tur var, och börja riva ur all packning ur en koffert som var fylld till bristningsgränsen för att byta däck.. Och NEJ, det var inte pappa som gjorde allt å jag titta på. Han tog fram grejerna å hissa upp bilen, sen gjorde jag resten, mohaha, de trodde ni inte va???!!

Imorgon är det träningspremiär.. Klockan 8.00 och 1,5h framåt ska jag träna, 30Core, 30Styrka å 30Spinning... Hur jag kommer må efteråt, de är en annan historia, rapport kanske kommer.. Jaja, jag ska iallafall ändra den livsstil som jag haft de 4 sista månaderna med mindre fika å godsaker å mer motion. Och försöka bibehålla den friska luften varje dag. Det ska nog gå bra, bara man får vara frisk så. Fast å andra sidan BÖR jag ha haft mitt för i år..

Det blev mycket text å inga bilder.. Men det kommer, så snart jag landat, tvättat å fått ordning på tillvaron igen.

Hej så länge!

1 week left

Om en vecka är man på väg hem igen, känns märkligt men samtidigt ska det bli skönt. Komma hem till lilla Falköping igen där allt säkert är sig likt och dessutom vara med lite mer i vad som händer runt om  landet och i världen.. Här uppe har man levt i sin egna bubbla och tja, de funkar väl de också. Får hoppas på att det går någorlunda smärtfritt att ställa om från vinter till vår på en dag. Fast de finns inte jättemycket snö kvar här uppe, de senaste dagarnas +grader och sol har tagit hårt på snön, och på mig. Men sol är så himla mycket bättre än mulet å regn =).

Igår firades påsken även här uppe. Först jobb på dagen med auktion och godisregn, snacka om att barn(och vuxna med för den delen) är som hökar när de vankas gratis godis... Kvällen tillbringades i Högis där vi åt tre-rätters innan det var dags för Feejk att uppträda. Vilket drag och shiet vad duktiga dom är =). Dansa, sjöng å skrek så man blev helt färdig. Svettiga å fina begav vi oss hemåt vid halv2, nöjda och trötta. Idag blev det sovmorgon, en hel timme!

Ha det fint folket, imorgon börjar sista veckan.....

RSS 2.0