V.9

Idag startade v.9 med allt vad det innebär här i Bydalsfjällen, massa folk å massa att göra, härligt :) MEN de stackars fördomar man fått stämmer ganska bra på ganska många, både föräldrar och barn är vana att få som dom vill. Och alla dessa föräldrar som lägger sig i i skidskolan och åker någon meter ifrån och iaktager allt man gör gör en fullständigt crazy, något i den stilen iallafall. "Min unge passar inte in här" "det här har hon gjort flera gånger förut", bla bla bla.. Men dom ser inte att dom inte alltid hinner med, jaja, låt dom få som dom vill, de är de dom brukar få så.. då bli dom väl nöjda =)

Annars rullar de mesta på här uppe, känner mig dock lite halvkrasslig, hoppas de stannar vid det här, har inte tid att bli förkyld nu inte. Ryggen får hänga med så länge den vill, den protesterar varje dag MEN de finns ingen tid för de just nu. Som vi säger här uppe - DET LÖSER SIG!

Förra veckan var det bacontajm på tisdagen efter telisåkningen, onsdagen bjöd på Tyroler å torsdagen vart det ugnspannkaka, UTAN GLASS. Jvla Hassa, nu är han skyldig oss 3 paket! Ett för i torsdags, ett för sveda å värk å ett för kommande torsdag, mycket glass blir det då, tur att man fått piller =).
I fredags vart det käk i Högis, noll service om man säger så, bara för att man är personal, men Linda rädda vår kväll. Tur att de finns någon som tänker!
I lördags bakade jag lite banakaka, mums fillibabba =). Men den är väl slut snart, folk är som hökar så fort man bakat, men att de är vi som betalar bryr sig ingen värst mycket om... Och skiduthyrningen var de också ja, lagom slappt.
Söndagen var ledig i några timmar, sen blev de privat 11 å privat 13 samt info 17, alltså ingen ledig dag då heller, men de trodde man väl inte heller. Har varit ledig EN dag sen jag kom hit, å de visste jag inte förns på kvällen att den dagen hade jag visst varit ledig... Jaja, nu är halva tiden avklarad så de ska nog gå bra de här....


Också tillsist lite bilder, brukar vara de ni vill se mer av så...Käk i Fjällhalsen 13feb, blev lite flum där de sista....
Fotografering den 14feb, egobild i Jonnys gogglar
Fortfarande 14 feb, färgerna är helgalna men på något sätt gillar jag bilden....
Vy från långravinsliften mot parad 15feb, en mycket fin dag =)
Årrre, en fin dag som sagt =)
Fina vyer på mitt kontor ;)


Ha det super folket

I´m back

Hmm, skämt å sido, jag har tänkt å försökt skriva fler gånger MEN jag har inte kommit in på bloggen förns nu så jag gör ett nytt försök.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag har haft en släng av ordentlig hemlängtan, men nu har den dessbättre lugnat ner sig en hel del. Men visst är de tufft, speciellt för lilla mig som inte varit hemifrån så värst länge tidigare, men den är bara 2 månader kvar. Många men där, hmm.. Jaja, de är ett bra ord, ibland...

Vädret svänger massor, förra söndagen kom de en del snö igen, jippie! Idag tänkte jag ha lite fotografering, men vädret var piss så... Grått å tråkigt, imorgon ska de nog bli bättre(får kolla in yr), men då jobbar man ju såklart.

Igår var de avslutning på veckans grupplektioner, sista gruppen var lätt härligast. Vi åkte i skogen å blev snöindianer, gissa vem som blev hövding?! Japp, that´s right, ME! Vi hördes i halva backen, tihi!

Druvan önskar se lite bilder, får se om jag kan uppfylla denna önskan. Om inte i detta inlägg så blir de i nästa, jag lovar =)

Det har hänt en massa annat också, men jag kommer inte ihåg allt, de går i turbofart mest hela tiden. Men kan jag kanske uppdatera lite oftare så blir de nog great, behöver inte komma ihåg så mkt då :)

Ja just de, jag, Ann & Spider var i stan för 2 veckor sen, var en kul resa som innehöll mycket. Jag åkte på isvägen över Storsjön för första gången, coolt =).


Efter lite shoppande var det dags för fika, jag å spider slog på stort, macka å årets första semla. MYCKET smarrigt!Sen var dets dags för ännu mera shopping, jag köpte nya skor å värmesulor. Också blev de en present till Elsa dit vi skulle på inflyttningsfest dagen efter. När vi shoppat klart packade vi in oss i spidermobilen och åkte hem. Ann hade nog de ganska trångt där i bak.... (lägg märke till fastbältningen av ölen...)
Fint väder och fin utsikt har vi emellanåtHa det fint folket, kul att ni läser min blogg =)


RSS 2.0