Energislukare

Nu har det börjat blåsa ordentligt! Undra om det blir något av den där stormen, Tuva som den så fint är döpt till. Varför måste alla i frågasätta när man säger något på jobbet? Orkar inte tjafsa emot även när jag VET att jag har rätt. Jag hatar när folk framstår som besservissar så jag ska inte göra det själv... Folk som inte kan inse att dom har fel är bara såna fruktansvärda energislukare! Jag vet inte allt och kan inte allt, och det står jag för! Tänk om alla andra kunde göra det också...

Jobbet idag var trök trök trök.. Vet inte vad som hänt de senaste dagarna, tiden går såå långsamt och skrattar gör vi knappt längre. Får hoppas att det bara är tillfälligt, vädret kanske har sin roll i detta, vem vet? Det går inte ens att skämta med vissa personer längre, förbannat tråkigt!

Förresten ska jag nog inte bli gammal, nu menar jag inte gammal gammal typ 80, 90, 100 år och så vidare, utan leva ett kort, bra och glatt liv! Det verkar bara finnas en massa problem och klagan när man närmar sig halvtid. Energislukare även detta. Jag är inte perfekt, absolut inte! Alla har vi våra fel och brister, där är vi lika. Jag kan också klaga, MEN det finns väl en gräns för sjutton gubbar?! Man mår väl knappast bättre för att man ser alla hinder och därför missar möjligheterna... Var inte så negativa!
Ja, jag är lite små irriterad, vädret också kanske?! Eller så beror det på något annat..

Fick för mig att gå ut och gå/jogga idag när jag skulle åka hem. Dumförklarad, men det gick FINT! Ett tag kom jag för visso knappt framåt, men det gick ändå. Skam den som ger sig..

Om det bara kunde...

ge med sig.. Jag vill inte ha ont, jag vill träna träna träna! Eller i alla fall kunna klä på mig själv utan att förvrida ansiktet i smärtsamma grimaser. Men det är väl bara att bita ihop, för visst går det över, eller? Hoppas det i alla fall. Får se om det blir någon mer träning överhuvudtaget denna veckan. Jag som skulle börja med träningsupplägget, så typiskt! Jaja, bara ta nya tag och komma igen.

Jobbet då, jo det har kännts bättre idag.. Inte i axeln, men i det "andra".. Framsteg CW? Annars var det typ stendött på den roliga fronten idag, eller kan någon få mig att minnas något roligt som hände eller sades?
Hur som helst så ÄR DET skillnad på att spela TV-spel och att spela dataspel, tycker jag i alla fall. Vad tycker ni?

Länken ja, haha, måste se den.. I like it!
http://www.youtube.com/watch?v=VGk8LwJoLIQ

Sista dan att anmäla sig till att röra på oss är den 20:e april.. Loppet går den 13 maj kl 18.30. Vad säger ni tjejer? Haha, eller CW i alla fall.. Vi har ju en plan, vi kör på den va?

//

It hurts

Känns lite bättre idag. Men det här var fasen inte enkelt.
Varför måste allt va såååå invecklat?! Blev inte mycket klokare av att sitta flera timmar vid datan igår, men jag får väl tacka för att du försökte. Eller något i den stilen.
Nog pratat om detta, dags att gå vidare.

Var på Bodypump igår, kul som vanligt. Vissa kan man inte få nog av, I like you´r smile :D. För första gången så hade jag MER vikter än en viss fröken, men det har sina förklaringar.. Värsta träningsvärken på 15 år, okej då är det godtagbart... Antar att det var första och ENDA gången det där med vikterna lär inträffa, men man kan ju leva på det ett litet tag, en dag... Eller möjligtvis två...

Idag vaknade jag sent, men som vanligt hann hann jag med vad som skulle göras, om än lite stressigt.. Kände att jag hade lite ont i axeln i morses, men jag tänkte positivt att det går väl över under dagen.. Så var ju inte fallet, det har bara gjort mer och mer ont. Och NEJ det är inte träningsvärk, om det ändå vore så väl. Klä på sig på överkroppen är, ta mig tusan en plåga, me NOT like! Hoppas det går över snart...
Varför gör folk saker dom inte brukar göra när man har som mest ont?
Annars var jobbdagen seg idag. Har fått se druvans hus på bild, mysigt :). Kommer snart å hälsar på, om jag får och hittar vill säga...

När jag kom hem käkade vi lite å sen kollade jag på Hitta Nemo, äntligen har man sett HELA filmen, bara sett snuttar innan..

Ska dra iväg vidare till TV:n nu, börjar någon ny serie.. Får se om den är något att ha..

Förresten Susanne, klart du klarar BC! I början är det bara jobbigt för hjärnan, du behöver inte oroa dig för taskig kondis...

Legobiten fyller 50 år, wihoo :D
image57
Jag menar, vem har INTE lekt med såna här små filurer?! I lööve them :D!

//Bye

Det var ett tag sen sist...

...jag försökte mig på lite bloggande, internet har nämligen inte alls fungerat hemma. Har haft en datakille hos oss två gånger, fungerar det inte nu så vet jag inte NÄR det kommer fungera, är hos pappa just nu så jag har inte hunnit testa, men det hinns väl med tids nog.
Det är så typiskt att internet har krånglat, de senaste dagarna har man verkligen behövt skrivit av sig. Inga muntra miner från varken druvan, salladen, CW, CM mfl. Ärligt talat börjar vi TRÖTTNA ganska så rejält!
BTW, kryssen är fina CM, de talar sitt tydliga språk... Mohaha..

Jobbveckan då... Jo i onsdags var det månadsmöte, vi fick semlor, mums fillibabba! Det andra flödet var något grymt sotis, löjligt.. Ska vi va avis på dom som får åka på besök? Eller kanske på dom som får julklappar av leverantörerna? Skulle inte tro det.. Fast en semla är ju väldans gottigt! Om det hänt så mycket mer i veckan vet jag inte, jag och CW har jobbat tillsammans igen och som förr så slår inget vårat teamwork, WE ROCK! Mohaha!
Sen ska vi lära oss att dricka mer vatten så vi har infört att dricker den ena så ska den andra också dricka, en skål innan varje gång är obligatoriskt! Detta har faktiskt funkat megabra, men det har blivit ett himla rännande på toa!
BTW, vad säger ni om "shake" och sus i bollen? Fredagedtermiddagens stora samtalsämne mellan druvan å CM.

Träningsveckan då, hmm.. Var på BodyCombat i onsdags, gick lite bättre än sist.. Men du får inte va så hård mot dig själv Olle, alla tappar bort sig ibland, ni är inga maskiner, Tack och lov!
Fredagen bjöd på BodyCombat igen, så himla kul måste jag säga! Svetten spruta och det var nästan farligt halt på golvet tillslut, men alla höll sig på bena :D.

Igår fyllde farmor 72 år så dit åkte jag efter träningen, var ju tvungen att fixa till det där jag tränat bort med lite god mat och tårta! Hon fick en SodaStream av oss, hightech för dom gamla! Men de löser sig nog... Sov hos pappa sen. Sov som en stock.

Har införskaffat en ny skidjacka i dagarna också, me like! :D

Idag var jag å pappa och kollade på Sebbes innebandymatch, dom vann, wihoo! Men Swabb slog sig, mindre kul, men han kan spela wow så det var nog inte så farligt, tror jag.. Lite klen kanske? Fast armbågen GÖR ont att slå i, så är det...
Sen vart det dags för käk och sånt där innan jag begav mig till vartofta för att hämta in Anna in till stan.. Tack för en trevlig kväll gumman, TV-spel är rätt sköjj! Hoppas du inte blev alltför uttråkad när jag var inne hos grannen en sväng, som sagt, de gick bättre än vad jag trott...

Snart får det nog vara läggdags, börjar bli grusig i ögonen.. Imorgon bär det av hem mot Flaken igen, ska städa mitt rum ordentligt hade jag tänkt...

CW, det börjar bli mycket i huvudet nu, jag trodde inte jag skulle bry mig om det, att det var helt oviktigt, men så kanske det inte är.. Eller jag vet inte, kommer på mig själv att jag funderar varje dag, mer eller mindre, utan att jag "vill", jag vet inte varför! Tvärtomtankar kanske.. Det är inte sååå kul, mindre än vad jag trodde att jag skulle tycka. Fast jag trodde inte det skulle utvecklas såhär, eller ah, det har väl inte utvecklats någonting, snarare invecklats... Hmm, vad tror jag egentligen?! Jag förstår inte någonting, snart 4 veckor å jag förstår än mindre för var dag... :/
Har jag gjort något fel?!

//Förvirrad

Elvispen

Blir inget långt inlägg idag, är fruktansvärt trött och behöver sova!
Var och rullade på bollar förut, mohaha, sikken balans jag har, not! Flabba på en övning så jag trodde jag skulle dö, okej inte riktigt, men nästan...
Har rejäl träningsvärk efter pumpen igår, det känns vill jag lova! Sitter förövrigt å lyssnar på pumpmusiken, najs :D. Jag håller med dig Susanne, Pernilla är TOKIG! Men grym och medryckande.. Hon är inte från denna planet som Jill uttryckte det, ungefär.. Det var det hon menade i alla fall, typ... Imorgon blir det BodyCombat så även på fredag.. Nästa vecka är det dags att börja följa ett kanonbra träningsupplägg signerat Jill, blir spännande :D.

På jobbet idag gick det väl hyfsat bra, segt i början, men det är ju tisdag så.. Sen kom CW igång med sin elvisp , Kentgösta följde i hennes spår, gud vad vi skrattade... Att man kan ha så kul på ett jobb egentligen, det är ju människorna som gör det så TACK ni som får dagarna att gå snabbare, vissa får ju dom att sega fram.. Ursch.. Salladen är värsta cool, nya, härliga kommentarer idag, wihoo :D.
Fick besök idag, av en mus.. TurboTord igen måntro? Jag såg den dock aldrig, den kanske blev ivägskrämd? Troligtvis...
Förresten, CM du får hålla koll på grejjerna bättre!

Något mer som hänt idag? Hmm, tror inte det.. Antingen är det ju jobb eller träning, så mycket mer hinner jag inte med... Kallt och halt var det ute idag i alla fall, var inte alltför långt att sätta bilen i en stolpe på vägen in till jobbet. Morsans kommentar sen var ju bra, det var bara peugeoten så det hade inte gjort så mycket, bara det inte hänt något med mig... Känns ju bra att veta, till en annan gång om inte annat...

Hmm, det blev visst lite längre än jag hade tänkt, IGEN! Men kommer jag igång är det knepigt att bara sluta pangbom...

Förresten Susanne, testa något nytt och ta Combaten på fredag istället, du kommer inte bli besviken, jag LOVAR!

Kul med alla roliga kommentarer som alltid, sitter här och småfnissar när jag läser dem.. Tusen TACK!

Fast....

Så var denna dagen snart slut den med, vart tar tiden vägen egentligen? Denna dagen har gått fort, vilket i och för sig inte är någon nackdel, men ändå.

Började dagen med att gå upp 20 minuter tidigare än vad jag brukar, allt för mammas skull. Datan stod på hela natten så när jag vaknade var äntligen bilderna uppladdade så det var bara att beställa. Sen bar det av till jobbet, var i en annan cell idag, variatio delectat som det så fint heter.. Latin, jag vet, men någon nytta ska jag väl ha av att ha läst den kursen... Hur som helst, var trevligt att jobba med CW igen, teamworket är som sagt svårt att slå, mycket svårt! Vi jobbade bra å tiden flöt på, svisch var det frukost - alltid lika gott på jobbet, mycket godare där än hemma av någon underlig anledning...
Sen fick vi höra av salladen att den där är miljöskada, det var nog dagens roliga :D.
Vad CM egentligen gjort kan man ju undra, tränat enligt henne själv, men det såg mer ut som hon skitit på sig, läge och byta byxor :P ?
Resten av jobbdagen gick ovanligt snabbt den med, hade rättså gott om energi också, Madde ville ha lite, men jag var snål och delade inte med mig :P.

Efter jobbet åkte jag en liten snabbis till stan för att fördriva lite tid innan träningen, är ingen idé att åka hem mellan tycker inte jag... Bodypumpen var smockfull men grymt skojj. Dubbla instruktörer också, YEAH! Hade på lite mer vikt på en låt, så jag är nöjd :D!
På tal om träning, det där med träningsupplägg är inte lätt.. Finns så mycket man vill träna men man ska ju hinna med det också och ha någon/några vilodagar i veckan. Men jag måste få ordning på min kropp, i överdelen sitter det inte mycket styrka, detta måste åtgärdas... Jillan skulle kolla upp ett träningsupplägg till mig för att få med det jag behöver, så himla snäll hon är!

När jag kom hem tvättade jag mina träningskläder, duktigt, har inte skett på bra länge.. Mor min tar med dem i sitt oftast, men jag ska ju bli bättre på sånt så.. :D
Annars händer inte mycket mer idag, ska väl käka lite och fixa matlåda tills imorgon annars så... Lägga sig snart kanske? Imorgon är det magiform på bollar som står på träningsprogrammet, kommer skratta så jag får träningsvärk av det istället för själva träningen, men jaja, det blir nog bra..

Ciao

Tack...

... för igår CW!
Var riktigt kul och trevligt tyckte jag, får vi göra om fler gånger.. Måste få bättre "%" på medelnivån, haha :D. "I wanna rock´n roll all night!"
Och JA, jag vet att jag har inlevelse när jag spelar TV-spel, men jag hade kul, något som du verkade gilla i alla fall.. Tacopajen var urmumsig, lite svårt att ta första biten, men det gick ju tillslut... Allt det andra var också mumsigt, vi var duktiga och var relativt nyttiga också :D.
Förresten CW, jag fick ingen Guitar Hero-arm, lyckades klara mig utan det... Men igår, shit vad ont det gjorde, fast den armbågen är knäpp sedan innan så de kanske inte, om man tänker efter, var såå konstigt, eller också var det det? Jag är nog inte riktigt normal nånstans...

Idag sov jag relativt länge, kollade på damernas Super-G och sen damernas skidskytte, äntligen ACO :D. Sen fick jag tummen ur, äntligen, och satte mig ner för att börja med ett kort till farmor som fyller år på fredag, men SHIT! Jag var varkligen TOM på idéer så jag följde Susannes råd och kollade runt lite på nätet, hitta något som var helt okej och som jag skissade av lite snabbt. Tror ni att det blev som skissen? I vanlig ordning, NEJ!
Sen kollade jag på herrarnas skidskytte, bra kört och skjutet Ferry! Sen vart det käk, diskning och ÄNNU mera TV, herrarnas handbolls-EM närmare bestämt.. Har varit något av en TV-nörd i helgen, men någon gång måste man väl få vara det, eller?!
Tog en väldigt skön dusch efter utklassningsmatchen och sen skulle jag hjälpa mamma att framkalla bilder, men vad händer när hon ÄNTLIGEN bestämt sig för vilka bilder hon ville framkalla och jag startat uppladdningen?! En propp går så det blir becksvart på hela övervåningen, YEAH! Sen krångla datorn och nätet så jag höll på att bli tokig, datorer SKA bara fungera! Ty p som bilar... (Alltså, en data ska ju inte fungera som en bil, men... Datorer och bilar ska bara fungera!)
Men tja, jag fick igång det sen och sedan dess har det stått på, uppladdningen har inte kommit halvvägs än, seeegt! Så det får väl stå på hela natten antar jag :/.

Fick ett sms av druvan förut, hon hade äntligen fått igång nätet på sin mobil igen så hon hade läst min lilla blogg och upptäckt att hon var omnämnd... Det klart druvan ska vara med! Du är en riktigt gó "druva" :D. Du får akta dig så du inte blir uppäten :P

Gjorde klart kortet till farmor precis. Blev som sagt inte alls som skissen, dessutom är det väldigt, väldigt simpelt! Men jag blev ganska så nöjd ändå, i alla fall om man tänker tillbaka på starten jag hade... Tog ett kort på det så ni kan få se hur det blev, någorlunda i alla fall.. Ser ut som det har fått sig en törn på mitten ungefär, jag vet inte riktigt varför det ser ut så för det är inte verkligheten...image56

Imorgon blir det BodyPump igen, hade tänkt mig cykel alá magiform först, men dels är näsan min fortfarande snorig och dels så ska jag köra magiform på bollar 45 min på tisdag så magen får nog sitt ändå skulle jag tro... Ska göra mitt bästa imorgon så får vi se vart det slutar..
Förresten Susanne, varför skulle inte du kunna köra BodyCombat förns till sommaren? Kan jag köra BodyPump kan nog du köra BodyCombat, eller ligger det något någonstans och gnager?

Tusen tack för alla kommentarer ni lämnar efter er, är så kul att läsa, fortsätt mer än gärna med det :D.


*God natt*

I did it!

Tänkte skrivit ett inlägg igår men min bror hade tydligen ensamrätt på nätkabeln fast den inte är hans, det är det enda som finns i hans huvud, data data DATA... Vilket liv...
Jaja, så det blir lite om igår idag istället för idag är den MIN :D...

Kanske ska ta å börja med jobbdagen igår då, den ska väl nämnas som hastigast, som alltid.. Om det hände så mycket roligt vet jag inte, men CM blev "Miss Wet" vid provbänken, snyggt värre. Förresten CM, kommer du ihåg att du numera har blivit en gumma också? Säkerligen var det varken första eller sista gången i och för sig, men :P. 
Dessvärre har du smittat mig, jag kan inte skriva längre, det är bomstop! Hade massor igår men nu är allt som bortblåst... Kommer bli en trökblogg idag känns det som, får väl se om det är någon alls som läser..
Vid lunchen igår var det knäpptyst på andra sidan av vårt bord för ovanlighetens skull, MYCKET ovanligt.. Trodde ju nästan dom var sjuka där borta.. Detta påpekade vi, något vi inte skulle gjort för sen.. Ja, man kunde tro att det kommit in ett gäng med höns.. Efter lunchen hände inte så mycket, men en gubbe på jobbet har jag nästan lust att........! Minst sagt underlig, tror han lever på skadeglädje typ...
Jag ska hälsa druvan välkommen till min lilla blogg också, eller pilsnermargareta (?) eller snoopy :P.. Men druvan blir nog namnet som får gälla. Alla dessa kodord, haha :D. Ska bara skriva ner det som druvan sa jag skulle skriva, "Druvan skar sig i fingret". Du får skaffa dig en dator snart så du också kan blogga lite :P.
Den där var tillbaka, trodde den skulle få jobba lördag antagligen men ****** ville inte ha den där.. (måste komma på ett kodord till, något riktigt bra).
Var inne hos Hertan en snabbis innan jag gick hem, önskade trevlig resa och att hon skulle tänka på mig, men det sa hon att hon minsann inte skulle göra! Vad är det för stil?! MEN hon skulle skicka ett kort, snällt :D

När jag kom hem var det inte så mycket som hände, fick ett utbrott på min bror, han tror, som jag skrev tidigare, att han har ensamrätt på allt vad internet heter! Sen så testade jag det jag skrev om i torsdags, och det gick BRA! Otroligt kul men väldigt rörigt! Vad det var jag testade?! Att träna igen, gick på BodyCombat releasen. Ångrar mig inte en sekund.. Dom var snyggt krigsmålade också, min idé, wihooo :D... Kände inte igen en enda låt, förra "helreleasen" var det ju både "Bob Sinclair, Bon Jovi och Pink", men jag kanske hade för fullt upp med att koncentrera mig på vad som skulle göras? Troligtvis var det nog så... Jillan var förvånad över att vi stod längst fram, men där ÄR min Combatplats :D. Man ser så himla mycket bättre också.

image55


När jag och mor min kom hem åt vi bakpotatis med baconröra till let´s dance ... Och Uffe åkte ut med en gång, kan det bli så mycket bättre?! Han hade inget där å göra tyckte inte jag..
Gick och lade mig sen, var helt slut.

Idag vaknade jag ganska tidigt för att vara mig en lördag, toakris IGEN... Druckigt väldigt mycket vatten i dagarna och det måste väl ut antar jag... Kunde inte somna om sen, har ju blåst HUR MYCKET SOM HELST! Kollade på damernas störtlopp, Anja kom ju 2:a, bra jobbat tjejen! Jag fattar inte hur dom vågar åka på ett par "brälappar" i över 100 km/h, knäppgökar!

Nu ska resten av dagen gå åt till att ladda inför kvällen, då ska vi banne mig spela så det står härliga till. Kanske vaknar man med träningsvärk i tummarna imorgon? Vem vet...

//Emelie

I´m gonna figure it out...

Yes, I will...
Är kass på engelska ska starkt påpekas! Jag riktigt skäms, tyvärr. Tänk om man bara kunde släppa på tyglarna och försöka babbla på och inte bry sig så mycket OM det blev fel i meningsuppbyggnader, uttal osv.? Det får väl bli en annan gång för det var väl inte riktigt det jag hade tänkt skriva om idag, det bara slank med av någon underlig anledning... Känner på mig att detta inlägg kommer bli lite halvsvengelskt :D

Håller på och snörvlar som bare den fortfarande, men halsen har gett med sig, sounds good :D. Får dock gå och snyta mig titt som tätt, man kan bli knäpp för mindre, det är helt klart.. Näsan börjar göra ont och bli riktigt torr nu dessutom. FUN?! Not at all.. Meeeen, det går över, helst tills imorgon då, men de är jag ytterst tveksam till :/.

Dagen idag har väl inte innehållt något jätteovanligt direkt.. Åkte hemifrån till jobbet i det senaste laget för andra dagen i rad, men jag kom INTE försent. Har aldrig gjort det och jag hoppas att jag aldrig kommer göra det. Annars brukar det ju hända något kul på jobbet varje dag, men idag? Jag kan faktiskt inte komma på något. Någon av mina kära arbetskompisar som kan påminna mig? Kanske börjar bli senil? Vad vet jag.. Fast ett jobb kan väl inte vara kul varje dag, eller kan det?
Vi fick i och för sig ett liten lapp där det stod något i stil med "det blev lite över till eliten", på lappen under stod det "att det även var till Peter =)", haha, det var nog det som var kul idag.. Sorry Peter, du tillhör tydligen inte eliten på vår sida. Vad det var som var över? Godis tror jag, CW sa det i alla fall, men jag kollade inte ens eftersom jag inte ska äta godis så vi gjorde Kentgösta glad istället, han är kul han. Tårögd? Jo säkert...
Jag har i alla fall kommit på att det är tråkigt att montera ensam! Inte för att halsen kanske skulle mäktat med så mycket prat dessa dagar, men jag saknar CW för det! P1J känns såååå långt bort :(.

Fick en katalog från Panduro idag med vårinspiration, ca. 1000 nyheter skulle det tydligen vara. 13 sidor med bara scrapbooking sen var det ett gäng med sidor till stämplar och sådär också, rena julafton! Kanske ska ta mig en tripp till götet snart? Och som sagt, farmor fyller år nästa fredag, hög tid att börja med ett kort kanske?! Har inte så mycket idéer bara, har Du någon idé Susanne?

Imorgon är det fredag, äntligen! And well, it´s time to figure it out if it works or not... Fast jag är inte helt 100 om jag ska ta reda på detta än, det bestämmer jag imorgon... Jag hoppas mer än mest att jag kan göra det och att "svaret" blir positivt.. Men vi får se...

Förresten, har glömt att nämna en sak från måndagens jobbdag... Jag, CW och Peter fick förlängt t.o.m. 30/4 vilket betyder stabil inkomst i 3 månader till, låter ju riktigt bra, sen får vi se... Men vi ska ju inte va kvar där uppe hela livet direkt, inte jag i alla fall och jag tror inte dom två andra har tänkt det heller, eller?! För min del fungerar det i alla fall bra så länge. Det är ju ett jobb som man brukar säga..

Ska försöka bli frisk tills imorgon, eller i alla fall så mycket som det bara går. Testade att dricka te förut, jag förstår inte riktigt, det smaka ju inte så mycket ändå var det inte gott... Hmm, men man kanske kan vänja sig? Lära sig dricka det liksom? Får väl se, varm saft är, hursomhelst, mycket godare :D

//Emelie

Ja givetvis.. :(

Just nu har mitt humör gått ner lite, har ju lovat mig själv att jag ska va mer positiv och jag tycker jag lyckats mycket bra, men just nu... Jag klarade mig inte med lite halstabletter utan jag har åkt på världens j*vla förkylning... SÅ typiskt!!! Så jag har skaffat mig nya, tillfälliga bästa vänner i form av en vattenflaska med kallt vatten i, ipren, nässpray, halstabletter och "snytpapper". Blir helknasig på detta, vill bara bli frisk tills på fredag då det är ny Combatrelease, vill ju va med från början liksom.. Vi får väl se, ska göra mitt bästa för att kunna vara med... Vill så gärna!

Annars då.. Jo, jag var på Bodypumpen i måndags.. Tack och lov har jag inte lika mycket träningsvärk denna gången, var duktig och stretcha mer efter detta passet. Fast visst, det klart att det har kännts, baken fick sig en rejäl omgång :P. Men annars var det kul, musiken gillar jag rätt mycket nu efter att ha lyssnat på den ett antal gånger och det är faktiskt nästan det enda som snurrar runt här i datorhögtalarna, får inte lyssna för mycket bara så jag tröttnar. Men som sagt, det var kul och JOBBIGT! Vi grejjade det återigen Susanne, bra kämpat! Något mer Pumppass blir det inte på ett tag för mig heller, måste ju bli frisk först.. Men jag hoppas att så är fallet ganska så snart!


Igår var det en vilodag när jag kom hem, förkylningen hade brytit ut mer då så jag var rätt trött å snorig, uscha.. Sov i två timamr när jag kom hem, åt lite, kolla lite på TV (bygglov, det du peter :P) å sen somna jag strax efter 10 igen. FRISK? Nej, inte direkt..

Idag händer väl inte mycket heller, ska enbart försöka bli frisk så jag kan göra det jag tycker är riktigt kul igen, TRÄNA :D!

Jobbet då.. Jo, morsans kommentar i måndags var riktigt bra faktiskt, mycket skratt blev det! Men hon har rätt, med en sån "där" skulle nog dom flesta ha ont i huvudet!
Igår var nog Madde snyggast i sina kondomhandskar :P, var riktigt i städartagen där.. Å herrarna i packen hjälpte inte till alltför mycket... Sen har vi fått svaret på hur man öppnar porten in till där man häller ut vattnet o dyl. Man står framför och ropar "Porten öppna dig"! Så ska det tydligen fungera, enligt CWs pappa.. Madde testa. Om det fungerade? Det får ni fråga henne om, dom som behöver veta vet det :P.
Jobbdagen har mest varit en ihopbitardag för mig, pust och stön! Men skam den som ger sig även om jag inte kunde förstå vad jag gjorde där imorses, men men...
Vi sitter och pratar gamla minnen på rasterna där det handlar om tv-pogram från när vi var små, vad många det fanns egentligen som man knappt kommer ihåg.. Vi hade problem med namnet på ett, Madde fick typ damp så hon ringde sin morsa, vad jag och CW skrattade åt henne, vad tösen svär dessutom.. En stund efter rasten kom Madde springande med vad det lösningen, "Simpor och grodfötter"! Någon som kommer ihåg detta program? Äckliga varelser med alger överallt och nät på kroppen som bodde i en vanlig lägenhet...
Kommer en bild på en av dom, namnet minns jag inte :/
image54
De högsta hönset har varit på besök idag, så det skulle städas och donas inför det.. Men tror ni dom kom till vår sida? Nehej, verkligen inte! Ingen 11-rast fick vi heller, gasch!

Kanske inte var så jättekul blogg att läsa idag, för att man ska komma ihåg allt det roliga behöver man ju nästan uppdatera varje dag, men det har jag inte orkat de sista dagarna, förkylningen är jobbig som den är...

Men jag kan säga att det går fortsatt bra med att inte äta godis på annat än lördagar och fika på helger.. Peter bjöd på bullar igår, men jag tackade nej, lite stolt får man väl va va?! Han är för övrigt fortfarande avundsjuk och kommer väl så vara ett tag framöver...

Tack för alla trevliga kommentarer ni lämnar efter er :D
Fortsätt mer än gärna med det :P

Kram på er!


Well well

Börjar få ont i halsen, så typiskt nu när man äntligen kommit igång med träningen. Men jag ska inte bli sjuk, ska göra allt för att undvika det... Men blir jag det så är det bara så, inget att haka upp sig på, även om jag helst slipper! Lite halstabletter så går det nog finemang ska vi se..

Dagen idag började med att jag vaknade vid 8, var sååå toanödig så de va bara att gå upp. Gick å la mig sen igen och kolla på Disneydags, visst har det förändrats en del sen man va liten, men shit the same! Vid halv10 cirkus var det damernas slalom, efter det blev det frukost, dusch och påklädning innan pappa kom för att hämta mig, hälsade på honom idag. Vi åt sen tog vi med oss min kamera och gick upp på berget, låren fick sig en litet träningspass, tur att den mesta träningsvärken gått över :D!
Blev väl några halvhyggliga kort, var ute i nästan 2 timmar så något borde de ju ha blivit. När vi kom tillbaka bröt jag vad jag skrev igår, jag erkänner detta. Vi tog oss en fika, MEN jag hade gått en rejäl promenad med en hel del uppför så det kan inte ha varit sååå farligt. Dessutom var det godis som gäller på lördagar, fika får jag göra på söndagen också om jag blir bjuden vilket jag blev idag, faktiskt.. Inte mitt påhitt det minsta så..
Sen satte jag mig framför "oskar" (jag å min far kallar den öppna spisen för det sen länge tillbaka) och myste, sen kolla jag lite på TV innan mamma å claes kom å hämta mig. Gjorde tacos när vi kom hem, gott :D.

image52

image53

Så mycket mer har inte hänt idag, ska nog snart sova... Kanske ska börja så smått förbereda mig mentalt för BP imorgon?!  Det blir kul , eller hur Susanne? Kör med samma vikter som sist, det gav ju utdelning mer än väl...
Och jo Susanne, det behöver jag.. Är en riktig liten gottegris, ska försöka få bort några kilo av allt det där som satt sig både här och där. Målet är att ersätta dem med lite muskler istället, för gå ner så mycket "får" jag tydligen inte göra...


//Ciao


Premiär :D

Idag är det lördag vilket betyder att det är en dagen jag FÅR vara lite onyttig på så denna dagen har jag väntat på hela veckan för mamma lova semlor vilket det också blev, premiär för i år :D! Göttigt värre :D.
image51
Har ätit lite godis idag också, men nu efteråt mår jag illa. Ett bra tecken kanske?! Har lyckats hålla mig borta från sötsaker och fika sen i måndags, tackade tillochmed nej till Wienernougat igår och dom GILLAR jag verkligen. Tog en förut, men det var konstigt nog inte såå gott... Hmm, det här verkar ju gå bra!

Som sagt lördag idag, trodde jag skulle vara lite ledig, men nope. Det vart jobb idag också.. 05.30-11.35 för att vara exakt, lite extra cash skadar aldrig. Jag och CW monterade lock så att skjortan stod rätt ut, tihi! Men att vi ska va så feppliga (framförallt jag) och tappa allt på golvet när man har sååån träningsvärk! Fast igår var ännu värre, tappa saker igår å toabesök var fan i mig öken.. Folk på jobbet skratta åt både mig å CW, men tja, det bjuder vi på, vi har ju i alla fall TRÄNAT ordentligt! Annars hände inte så mycket på jobbet varken igår eller idag, vad jag kan komma på i alla fall. Det jobbigaste har vart den förbaskade träningsvärken...

När jag kom hem från jobbet var det som sagt premiär för en semla, sen kollade jag lite på herrarnas slalom och damernas storslalom sen somnade jag, eller rättare sagt, jag halvsov under sändningen också... Sen vart det käk och sen har det inte blivit mycket mer gjort faktiskt..

Gårdagen då, jo jag gick på combaten. Skulle ju testa om det går att träna bort träningsvärken. Jag vet inte, för borta är den inte, men det har inte blivit värre, snarare tvärtom tror jag så det kan ju ha hjälpt :D. Armarna gick som bare den det sista, men jag störde mig på gänget av "småtjejer" som tjötade när Jill prata samt under stretchen, visa RESPEKT ffs!
Passet var riktigt jobbigt med träningsvärken å stelheten i början innan man var uppvärmd, styrkan som är rent ut sagt SKITJOBBIG annars var något jobbigt så in i h*vete igår, träningsvärken satt ju liksom även i armarna... Jill fråga om jag kände något från i onsdags igår när jag kom, de kunde hon ju räkna med! Men hon tycckte det såg bra ut och hon sa även att det inte såg ut som att jag aldrig varit på BodyPump förut, jag bugar och bockar, tack tack! Hon kan konsten att få en å dra på smilebanden :D. <3

Imorgon blir det en slappdag, kanske att jag åker in till pappsen en sväng. Han ringde förut och frågade om jag ville komma in, han var ändå själv, eller själv å själv, Sebbe är ju där, men han sover nog bara ändå så.. Kan bli trevligt, men INGEN fika. Det ska jag va stenhård på!

Funderar på att klämma ett pumppass på måndag, så att jag kan få lite träningsvärk igen tänkte jag, den börjar bli lite klen :P... SKOJJADE ALLTSÅ!!!

// Bye

Peter är avundsjuk....

Ja idag är det lätt långt ner till golvet, det fick jag känna på på jobbet. Tappa saker idag var absolut ingen hit! Benen och baken var inte alltför förtjusta i detta. Träningsvärk är bara förnamnet MEN jag kom upp ur sängen imorses, bara en sån sak. Dock tror jag att morgondagen kommer vara ännu värre! Jag ska inte va negativ, men av egen erfarenhet vet jag att den andra dagen med träningsvärk alltid är värst. Så vi får se om jag kommer ur sängen, funderar på att riva av ett BCpass imorgon för att försöka träna bort träningsvärken, låter ju helgalet men jag har hört att man kan göra det. Sant eller falskt? Kanske dags att ta reda på det? Vem vet?! Jag vill frågan är bara vad kroppen vill....

Jobbet idag då, den ständigt återkommande MEN nästan obligatoriska punkten... Peter var avundsjuk idag, jag och CW småretades med honom för detta, han visste inte riktigt vad han skulle säga. Varför han var avundsjuk? Haha, ärligt, jag minns knappt! Men kul hade vi åt det så något måste det ju ha varit!
Annars hände inte mycket på jobbet, idag hade vi ju att göra i alla fall. Men den där 40storleken höll på att knäcka både mig och CW, fast vi är numera proffs på låscylindrar, nästintill typ :D.
Peter, jag kan ju bara säga att du hade rätt igår/idag och det BLEV tråkigt, ordentligt också.. Kanske att det blir kul igen, kanske inte. Nästa vecka blir oerhört tuff om det inte vänder...
Glömde nämna om våran rasthobby igår, vi satt och letade stavfel i en pizzeria"matsedel".. Det var inte ETT eller TVÅ fel utan FLERA STYCKEN! Salla, salld, gorka, färskapaprika m.m. Men det vi skratta mest åt var nog en "rätt" som hette "NÖT I BRÖD"! En nöt i ett bröd???? Vem vet :D...

Mitt nya liv då? Hmm, inga sötsaker idag heller (förutom oboy då, men det kommer jag aldrig räkna eftersom jag varken dricker mjölk, the eller kaffe så... I alla fall inte än på ett tag.. Kan inte dricka vatten jämt). Hade med ketchup till lunchen på jobbet (tortellini och köttfärssås) men jag använde den inte, ett steg i rätt riktning.. Hade med den ENBART för Sandras skull eller något i den stilen :P.
Var med och handlade förut också, försöker hjälpa till så gott jag kan.. Om det går bra vet jag inte, men jag försöker och jag tror nog det blivit bättre..

Töntigt, typ... Eller håller du fortfarande med mig CW? Jag tänker i alla fall inte anstränga mig för mycket. Men det kanske är mitt fel det också? Är allt mitt fel? Jag har ingen aning... Vad tror du CW?!

I made it!

I made it!
WE made it!
Bra jobbat Susanne, vi klarade oss igenom Bodypumpen trots alla skakande ben, tunga armar där mjölksyran bara sprutade och en brännande mage... Vi är allt bra vi!

Var allt bra nervös innan passet måste jag erkänna, men sen fanns det ingen återvändo längre. Jag var bokad och avbokningstiden var ute, lika bra att ta tjuren vid hornen och KÖRA!
Precis när vi greppade skivstången och började med uppvärmningen kolla Jill på mig, log och blinkade till med ena ögat som för att mena att nu kör vi! Och SOM VI KÖRDE! Fick känna på att jag levde på passet, men det var kul, roligare än vad jag trodde innan och det kändes vilket bör betyda att det ger resultat, eller?!
Fick ett flin på läpparna flera gånger under passet (vad kan man annars få med 6 galna, glada å spralliga instruktörer framför sig?), största leendet på läpparna kom i låten dom hade VÄLDIGT svårt för att stå still i, jag fattar vad fröken Darnell menade där... Och som hon och Maria dansa loss precis i slutet, så kul att se när dom bjuder på sig själva! Jag är nöjd, MYCKET NÖJD!
Däremot kommer jag inte va lika nöjd med träningsvärken jag kommer ha imorgon, att gå i trappor är redan nu öken, så vad kommer det inte vara imorgon?! Företagspass imorgon? Skulle inte tro det! Får vara glad om jag kan komma upp ur sängen :P

image50

Måste ju ha med något om jobbet också, det hör liksom till, speciellt när man tillbringar mer än 1/3 av dygnet i den där plåtlådan... Vad ska man då ha med om dagen idag? Fick montera idag igen, igår agerade jag mjölkbud men idag var Anette tillbaka så det vart montering med CW igen vilket jag, om jag tänker efter en kort kort stund, trvis bättre med.. Hade ju ingen å tjöta med igår i stort sett, tråkigt... Peters kommentar till CM när hon skulle beskrivas med ett ord var nog dagens skratt, sexuell, jo TJENA! :D   Såååå typiskt Peter...
Annars vart det ganska dåligt att göra idag, men ärligt talat förstår jag inte hur företaget tänker ibland.. Hoppas det blir bättre imorgon! Den var inte där idag heller, men som vi sa, den dyker nog upp när man minst anar det, typ en lördag eller så... Den däringa andra var inte heller där, och nej, jag saknade den inte.. Klarar mig sååå bra med coolingen och djävulen, fler behöver jag inte.. Fast CM, Anna å Bittan är helt okej dom med :D
Kan ju nämna att jag pratade om kolvstänger i stället för skivstänger idag i omklädningsrummet på Form, vadå arbetsskadad?! Fick oss ett gott skratt iallafall.. Stänger som stänger :P


Nu ska jag banne mig soooova! Imorgon blir ingen kul dag tror jag inte, ur flera synvinklar. Kroppen kommer vara någon annanstans och har Peter rätt i det han sa blir den ännu "tråkigare"...

Bye bye so long :P


Var ett tag sen visserligen, men....

.... jag kände bara för att lägga in den :D

image49

Så vart det igång...

Mitt så kallade nya liv har tagit sin början.. Så mycket har väl inte hänt egentligen idag förutom att jag tränat och ätit hyfsat bra saker.. Inget godis, fika o dyl. idag iallafall. Diskat och lagat mat har jag också gjort, det börjar ju bra :D.  Men ska inte gå ut för hårt, det nya livet ska pågå i mer än bara några veckor..

Träningen idag bestod av 45minuter spinning, lagom att börja med sådär tyckte jag efter julledigheten. Det gick bra, benen fick känna på rejäl mjölksyra på sista låten och det var KUL att träna. Jag skulle lätt kunna träna imorgon igen, men som sagt, mer än bara några veckor. På onsdag är det en ny BODYPUMP-release och jag ska gå på detta för första gången! Frågade Jill förut om hon kunde hjälpa mig lite innan på onsdag, hon kollade väldigt frågande på mig så jag fick förtydliga lite. "På BODYPUMPEN alltså, jag ska testa något nytt, har aldrig varit på det förut". Minen och kommentaren hon gav där va sådär góa som bara hon kan ge, hon tyckte det var "konstigt" att jag aldrig varit på det förut, fast sen rättade hon sig själv lite.. Men hon mena väl att jag testat typ allt där nere också har jag aldrig varit på detta, jaja.. Jag HOPPAS jag får lite hjälp iallafall!

Pratade med CW en hel del på jobbet idag, tack för att du lyssnade, det kändes gött att bara få prata av sig en del! Och precis som jag förstod hon ingenting hon heller efter vad jag berättat, hon är på min sida, känns OERHÖRT SKÖNT måste jag säga. Sista 1,5 timmen va lite jobbig, men det gick rättså galant ändå, som sagt, jag väljer själv vad som ska få slösa MIN energi!

Ska gå och göra tandläkaren lite gladare nu, tandtråd, tandborstning å floursköljning, duktigt Emelie :D

Imorgon börjar mitt NYA liv!

Så var då årets första vecka till ända.. Vad har den innehållt? Allt möjligt, mycket skit och jobbiga saker framförallt! Men CW å töserna jag umgicks med igår och idag räddade mig på fötter igen...

Kvällen igår var helt kanon, lite trött bara å 2 filmer som inte ingår i min favoritkategori, men annars så är jag nöjd, MER än nöjd :D. Twister var fan askul! Längesen jag skrattade så mycket på en kväll, TACK tjejer!

image47

image48

Mitt nya liv då.. Haha, jo.. Jag tänkte försöka göra något åt mitt s.k. liv.
2007 går inte till historien som ett av dom bästa (inte ett av dom sämsta heller i och för sig) men tillräckligt dåligt för att jag ska kunna bättra mig..

Såå, imorgon är det dags för ett mer positivt liv, mindre skräp (både godis, mat å folk) och MER träning.. Har ju 5 veckor på mig tills det är en ny tripp på skidor som gäller, förvisso till sälen, men ändå.. Det är bra mycket bättre än backen här i stan!

Låter inte så jätteimponerande kanske, men jag ska banne mig skärpa mig! Sen ska jag göra kärringen på tandläkaren lite gladare också...

Mycket mer än så här var det inte, fast det är mycket som i och för sig ska sättas in i detta.. Önska mig lycka till!


Imorgon är det jobb igen, ser inte direkt fram mot det, CW u know WHY!!! Men jag ska bita ihop, det NYA livet som sagt! Jag väljer själv vilka jag vill lägga min energi på!
JAG är viktigast i MITT LIV!

Tack för mig!!

Smasch!

Roligare än så var det visst inte.  Dubbla budskap, yes indeed.. Besviken men mest förvånad...
Men nu lägger jag detta bakom mig, det finns annat att leva för, mycket annat..
Ska ägna min tid åt dom som man vet vart man har i alla väder och inte vänder kappan efter vinden..
Skidåkning då? Nästa år ska jag flytta upp till fjällen och vara skidlärare, om allt går som jag vill :D
Kan behöva komma bort från allt! Helst skulle jag vilja dra nu! Kanske ska tänka om och åka ut i världen och se mig omkring? Längtar till utomlandsresan jag å Anna ska göra iallafall :D. Plugga kanske man också kan göra? Jag menar man hittar alltid nya människor som är bra människor, behöver nog byta miljö mer än vad jag trodde. Men vissa vill jag inte lämna, ingen nämnd ingen glömd, men jag vet att ni vet vilka ni är! <3

Ingen jättebra dag idag alltså, jag tror dock ingen läser det här, men jag behöver skriiiiva! Igår hölls det en tyst minut för Malin också i matsalen, sorgligt. Tycker sånt är jobbigt även om man inte kände henne.. Fanns ett kort med ljus nere i fabriken där hon brukade jobba, man kunde också skriva något om man ville. Men jag hoppade över det, vad skulle jag liksom skriva? Kanske att vi har hejat på varann, men jag tror inte det, men jag tänker på hennes familj, 32 år är ingen ålder och med 3 små barn som inte kommer växa upp tillsammans.. Vad håller han där uppe på med egentligen? Jag har ingen aning...

GOD FORTSÄTTNING!

Önskar er alla en riktigt god fortsättning på 2008!

Kan väl avslöja att mitt 2008 inte kunde ha börjat så mycket bättre, dagen igår var underbar. Trodde det var "slut" vid halv10tiden, men nej.. Strax innan 12slaget så fick jag besök, bättre kunde det inte bli.. Det var drömmen 2 dagar innan :D.  Myyys :)

Fick många trevliga sms också från personer jag inte hört av på länge men som jag saknar något grymt och som har väldigt speciella platser i mitt hjärta..

Sov som en stock sen.. Det är vitt ute, underbart. Sa ju att jag skulle ta med mig snön hem från åre, tihi... Idag blir det en soft dag, lilla julafton ska det visst vara i eftermiddag/kväll då Farmor å Farfar samt Faster med familj kommer, blir mysigt och kul :D..

Fick ett sms av Anna förut, en tjej på jobbet har avlidit, usch, tragiskt och HEMSKT! Livet är bra orättvist ibland :(
Blir nog en dyster dag på jobbet imorgon, men det får gå, det MÅSTE gå..

Ska nog ta mig an kameran lite nu å försök få till någon bild... Spännande eller inte.. Min externblixt verkar inte fungera längre, får se om jag får ordning på den annars så ska jag ha en NY!

Kram Emelie

RSS 2.0