Jag har gjort två!

Håll i er, stoppa pressarna, jag har något väldigt stort att komma med! Jag har gjort hela 2(!) stycken julkort och håller på med det 3:e, ser mycket lovande ut, eller inte, haha, men det är hela 2,5 mer än när denna vecka började, kanske hinner göra mina 10-15 julkort innan 16:e december ändå, fast då får jag nog lägga på ett kol!

Så här blev de jag skrev om tidigare i veckan, men inte orkade lägga upp någon bild på:
image22

Igår blev det ett gjort också, innan vi åkte till mormor & morfar, de var lite svårt att ta kort på det så vinkeln kanske inte är den jag brukar använda, hela kortet blev inte skarpt heller, men det får duga...
image23


Ska fortsätta med det 3:e nu så jag hinner göra nånting iallafall.
Fam. Fredricson-Bramstång kommer hit om knappt en timme, kanske ska byta kläder innan dess? Fast mjukisbrallor ÄR ju JAG, så... Dessutom är det inte mig dom ska fira, haha :D.

Ska nog försöka kolla på Damernas slalom sen också, hoppas jag inte är fööör osocial, längtar efter snö så himla mycket!! Sen är denna helg slut, gått alldeles för fort som vanligt!
Imorgon är det jobb som vanligt, sen vidare till pappa för att packa ner mina grejjer i flyttlådor och på kvällen kanske det blir lite BC, måste komma in i det nya!

Ha det bäst
//Emelie

Ps. Tack så mycket Susanne! Får väl se om du fortfarande menar det efter att ha kollat in dagens blogg Ds.

En månad kvar

En månad kvar till julafton idag!!!

image21

Skidåkning, varm choklad och mys framför TV:n i underställ :D
Kan de bli bättre???

Första!!!!

Så var det första julkortet gjort, kors i taket... Kommer ingen bild på det idag, är för trött och har ingen lust att fixa det.. Får se om det ploppar upp någon annan dag, vem vet...

För er som undrar så var jag å träna igår, kunde inte koncentrera mig på hela jvla passet! Å ändå körde johanna det gamla för att det skulle filmas. Not good :(. Var så ledsen, arg å sur så jag ville bara smälla till nån, tänkte att BC:n kunde hjälpa mig å få ut det där, men nej, det fungerade verkligen inte.. Kändes som Johanna kollade konstigt på mig flera gånger under passet, det syntes nog lång väg på mig att nåt var fel, Berit frågade t.o.m. i omklädningsrummet efteråt hur det egentligen var... Svaret var väl inte så jättepositivt. Var på väg att gå ut från passet flera gånger, fixade knappt att vara där inne och ändå är BC något av de roligaste jag testat. Ångrar nästan att jag inte gjorde det, fanns ju nån utanför salen jag verkligen hade kunnat tänkt mig att prata med, å ändå var jag inte så jättepratsam...
När jag kom hem krascha jag helt, tårarna spruta å jag gick bara å la mig, packa inte upp väskan, åt ingenting heller utan gick raka vägen upp till min säng. Ville bara vara ifred!!!

Snart är det fredag också, var uppe i stan idag för å försöka hitta något upptill, utan framgång.. Får väl tänka mycket å snabbt.. Jag å CW har fredag hela veckan för att försöka få arbetsdagarna att gå liiite snabbare, vårt teamwork slår ingen iaf! Blev bjudna på smörgåstårta av företaget idag för den där stora ordern jag inte kan stava till, men de ska till Kina iaf... Den STÖRSTA i sikas historia, blir nog slitigt! var även möte för detta idag, så roande.. Men lite intressant..
Minst 90 minuter idag också, 45 min på första 1,5 timmen, det är ju helt jvla otroligt att nån inte ser något! CW, jag pratar om Zorro, eller dracula eller vad vi nu sa :P.

Bed time now!!!
// Emelie

På gång....

Så var denna helgen slut den också snart, varför är det alltid så att helgerna går så himla fort men vardagarna kryper fram i snigelfart??

Gick upp sent idag, även om jag inte sov så mycket. Gav upp vid halv12 så då var det bara att gå upp. Började med att plocka iordning på mitt rum, sen dammsög jag och sen åt jag lite frukost innan jag tog en skön dusch, fixade det sista med morsans paket (jo, hon fyllde år igår, men jag och min bror firade henne idag eftersom han inte var här igår). Inga underverk direkt inslagningsmässigt....
image7

Men faktiskt, dom ska ju ändå öppnas ganska så snart efter man slagit in dom, om man nu inte är väldigt tidigt ute med sina presenter, så egentligen, varför ska man slösa massa papper, snören å dyl för? Visst är det roligt att få fina paket, men i dagens samhälle då det pratas så mycket om miljön, varför inte spara på allt detta papper? Ska jag säga som sitter och gör massa kort å dyl utav massa saker som kan ses som slöseri det med, fast inte lika mycket, ett kort får ju vara kvar lite längre än pappret på paketen, eller???
Blajj-blajjprat.. Ni kan nog bortse från detta stycke...

Sen... Vad hände sen??? Jo, jag satte mig vid bulken en liten stund, hade inget att göra. Sen satte jag mig ner för att börja skissa lite på julkorten, äntligen BÖRJADE JAG! I alla fall litegrann...

Mormor & morfar kom för att gratulera mamma vid halv4-tiden, dom hade med sig Swabb så mamma fick sina presenter av mig och Swabb då med. Då hade dom varit inslagna i 3 timmar max ;). Men hon blev nog glad över vad hon fick, hon hade ju önskat sig allt de där, så de är ju bara att hoppas på att de blev bra :).
Trippade upp för att hämta min lilla vän å gick ner igen för å ta lite bilder sen gick jag upp igen för att ta mer bilder... Testade blixten lite mer idag, såhär blev det, utan minsta redigering...
image8

När jag höll på att plåta som mst kom även Bosse & Solveig samt Anne-Marie & Jan, sen var skaran kompakt för de som skulle vara här idag. I skrivande stund är hela högen kvar... Tänkte lägga upp en eller två bilder på detta lilla kalas!
image9
Alla samlade utom jag, mamma & Jan
 Jan satt på andra sidan bordet så han fick inte plats
Jag fotade ju :D
Och mamma fixade med fikat
image10

Jag terroriserade fikan lite innan mamma fick bjuda gästerna att ta sig
image12
Glassen fick inte plats på denna bild.. Det som serverades var bänkakaka och annanaspaj med glass. Smarrigt värre, behöver inte någon kvällsmat i dag det kan jag lova!

Efter fikat gick jag upp och "tog mig i kragen" och började plocka fram saker som jag kan tänkas använda till julkorten, papper med pastellfärger osv. känns inte så lockande just nu så det fick åka tillbaka i min låda igen.
Hittade saker jag inte visste att jag hade, positivt :).
Har också fått svar från Susanne om idé till storleken på julkorten jag ska göra, de låter som ett helbra förslag på 15x15 (15x30), ett halvt cardstock helt enkelt, så får det nog bli.. Ska nog börja mer med dessa imorgon, började så smått förut med att testa lite saker, kan nog vara användbara så...

Snart är det en ny jobbarvecka också, orkar verkligen inte, men det är ett jobb och jag ska va glad över att jag har ett! Men får jag jobba med CW så löser sig nog de mesta, vi brukar ju flippa ur en del emellanåt :).
Undrar om man vågar äta fikat på fredag? Då kanske det inte blir något julbord?? Vi får väl se. De är inte ens måndag än...

Träning imorgon? Well, maybee. De va ju kul i fredags så... Ni få som läser lär bli varse vilket...

// Emelie

Grattis Mamma

Idag fyller min älskade lilla mamma 42 år, Grattis Grattis morsan! =)
Har inte haft något jättefirande för henne idag direkt, hon fick sina presenter av Claes imorses, sen drog jag och mamma till Göteborg för en heldag med shopping! Kunde lika gärna missat 08.50-tåget som vi tänkte ta, vissa personer är bra sävliga (gubben i biljettförsäljningen på Falköpings järnvägsstation samt barnfamiljer som inte visste nånting typ....), men vi hann! Med några minuters marginal =).

Tåget rullade in i Göteborg strax innan 10 och sen var det shopping för hela slanten som gällde. Tog en fika efter en timme, då hade mamma redan hittat svarta jeans och jag ett par stövlar =D, fikan bestod av en halv fralla och sen halloncheesecake med rårörda hallon och grädde till, grädden kunde kvittat annars var det superdupergöttigt!
Efter att vi laddat batterierna var det shoppig igen, vid halv3 slände vi i oss lite thaimat för å hinna med några fler affärer innan hemfärd.. När tåget lämnade Göteborg 16.02 satt vi helt slut på tåget, men också nöjda. Jag hittade som sagt ett par stövlar, men också ett par svarta jeans, en fleecetröja, stämplar, stämpeldyna, scrappapper och kanelstänger samt två halvfärdiga julklappar till mor & far...
Morsan hittade blandannat två par byxor å en skidhjälm(Åre here we come!!!!), samt lite annat smått å gott..

När vi kom hem tog vi det lite lugnt och plockade upp det vi hade handlat och visade det för Claes sen satte jag mig lite vid bulken och kikade litegrann samt fixade iordning mammas ena present som hon fick från mig förut, hon blev glad iallafall =), sen var det dags för lite mys med glögg, mandlar, russin, pepparkakor, ädelost och skumtomtar. Vi testade Blossas 07 glögg, smaka väl sådär, men å andra sidan är jag inte så förtjust i glögg, fin flaska var det i alla fall. Men det andra var gott, för gott.
image6


Nu ligger jag halvt i sängen å tittar på Spanien-Sverige samtidigt som jag skriver litegrann, matchen verkar ju ändå vara körd. Sverige verkar ligga i en liten knivig sits för att komma till EM också, hmm, får väl hålla tummarna helt enkelt. Huvuddomaren suger ju i vilket fall. Kan ju inte blåsa för att blåsa när brytningen är perfekt!

I morgon blir det kalas för mamma, lite fika och främmat på eftermiddagen. Annars så hade jag tänkt att försöka börja med mina julkort, eller rättare sagt, jag måste nog om jag ska hinna göra några och skicka iväg dom INNAN den 16:e december, är ju inte ens EN månad kvar!!!! Lilla Emelie, vad tänker du med ibland?! Får nog sätta mig ner och fundera över detta, REJÄLT!

// Emelie

Väldigt många dagar

Var väl ett tag sen man skrev här, har varken haft tid eller ork, men det är väl så det är ibland antar jag :/.
Vad har då hänt i mitt liv dom senaste dagarna? Inte så jättemycket, men för er få som kanske bryr er så kommer en liten snabbgenomgång, absolut inte i nån ordning men men...

Yrseln har försvunnit, SKÖNT! Nu handlar det mesta om jobb och att avreagera sig på BodyCombatpassen, det får mig att vilja lite lite till. Var på halvrealese idag, svårt å jobbigt som attan, men kul =). Träningsvärken imorgon kommer nog dock inte vara lika rolig, men så är det...

Det vita guldet som kom för ett par dagar sen är ju på väg bort igen *snyft*, jag som köpt nya skidor och pjäxor i dagarna, bilder kommer eventuellt senare, men jag gillar dom! Nu är det ju mest bara grått och trist, geggigt och halt ute, får ju en inte på bättre humör direkt...
Längtar såå till Åre, bara 1 månad och 7 dagar kvar, sen är man DÄR!

Fick reda på i onsdags att jag fått förlängt jobbet 2 månader till, skönt att veta att man har nån form av inkomst, visst bor jag hemma, men ändå... Så som jag har bränt den sista tiden så... Och imorgon är det dags för en tripp med mor min till götet, shopping shopping!

Har även hjälpt pappa en del med målningen i det nya huset, är ju HUR MYCKET SOM HELST att måla.. Mitt rum är iallafall nästintill klart, fondväggen blev för mörk dock :(, men det kanske känns bättre sen när möbler o.dyl är på plats, flytt sker första helgen i december.... Blir nog bra..

Har blivit några kort gjorda det sista, till farsdag och sådär, men har inte börjat med julkorten än, PANIK!!! Hur ska jag hinna med det är en himla bra fråga, får väl göra dom lite mindre avancerade, inte för att dom vanliga brukar va avancerade men ändå...
Pappas farsdagskort, blev rättså nöjd faktiskt, tack för ditt tålamod Anna...
(Färger osv. blev ju inte direkt så som dom ser ut i verkligheten, men men...)
image5

Tack för förra helgen Anna, att du ville spendera den med mig betyder mycket... <3

Mer saker har säkert hänt, men mitt minne, jösses!

Just det ja, Oden Cup började ju idag och i skrivandes stund börjar första matchen för Vartofta F17, önskar er lycka till tjejer, tänker nämligen inte sätta min fot där uppe i år.. Känner inte riktigt för det, det är mycket som det är...

// Emelie

Helgen


Vad har då helgen bjudit lilla mig på? Mycket sömn har det i vilket fall blivit..Till mitt stora förtret har jag inte kunnat träffa Anna i helgen, men det blir en annan dag, SNART! Det ska jag allt se till :P.

Lördag
Sov till halv11 tror jag, sen började Claes kompisar komma ut så det var ingen större idé att försöka sova vidare.. Käkade lite frukost sen tog jag med mig kameran ut (2 veckor sen jag rörde den nästan.. :( ) och gick ut på gärdet, tog lite meningslösa kort, mest var det för att jag skulle komma UT!
Tog några kort på Claes å hans vänner som förde ett väsen utan dess like, men jag gillar det ljudet så det gjorde inte så mycket :D.
Fick agera varvräknare när det var dags för race, använde halmstrån som pinnar Xp...
image3

Efter 2 timmar ute var jag genomfrusen å trött, blev väl lite väl mycket påfrestning för kroppen, efter de senaste dagarnas vila fick den väl helt enkelt en liten chock...
På kvällen åkte vi till Bossekrull för å fira honom å Linda, god mat - svampsoppa, dessvärre fick jag ont i magen så jag fick skippa efterrätten :(
Var hur trött som helst vid 9 så vi åkte hem ganska tidigt, som sagt, kroppen fick väl en chock..

Söndag
Sov länge idag också (behöver inte nämna det längre tror jag..). Käka lite frukost å sen fundera jag lite på vad jag skulle göra idag, orkar ju inte så mycket liksom.. Bestämde mig för å testa å köra lite bil (har inte gjort de sen i onsdags å innan i onsdags senaste fredagen innan :/ ), styrde mot Mösseberg och Bergssjön, hade packat med min dyrgrip (kameran) så jag tryckte av ett antal bilder där uppe, var en mycket fin dag måste jag säga..
image4
Sen vart de käk när man kom hem, var inte så hungrig, var helslut efter min lilla promenad. men fick i mig en del iaf.. Resten av dagen har bestått av vila å lite iordningplock på rummet samt bädda rent i sängen, en viss Vilda hade egendesignat mitt täcke med tassavtryck :/.


Ha de fint vänner!

// Emelie

Kunde vart en sämre dag, men kunde också vart en bättre...

Tjaa, vad skriver man om denna dag? Inte hänt något jättekul direkt, hemma från jobbet idag också, att yrseln aldrig kan släppa, JOBBIGT!

Gick upp vid 11-tiden idag, tog mig en välbehövlig dusch. Man blir verkligen ofräsch när man ligger hemma i sängen största delen av dagen, flera dagar i sträck :/. Efter de blev det lite frukost, typ två frallor, har inte haft nån riktig matlust sådär men något måste man ha i magen! Timmarna som följde efter detta minns jag inte vad jag gjorde, minnesförlust eller något i den stilen har nog drabbat mig... Sov nog en del, vad annars?!

Mamma å Claes skulle åka till Skövde för att köpa någon present till Linda som fyller år imorgon, efter väldigt mycket tvekande följde jag med. Hade hellre åkt till Anna, men de var ju inte mor min så förtjust i så... Jag kände att jag behövde se något annat än husets innerväggar, har bara hämtat posten de senaste dagarna. Men jag fick verkligen känna på färg, i början gick det bra, sen kom yrseln tillbaka. Ville bara hem Hem HEM! Hittade dock en farsdagspresent, så nu är det bara ett kort som ska göras också...

Sen var det slött å lite käk som gällde, tacotårta, MUMS! Tack Camilla för receptet :D, innan jag bänkade mig framför TV:n och IDOL, äntligen åkte Sam ut. Och jag säger bara Marie <3! Vilken röst och känsla! Fick en liten tår i ögat där...

En jobbig dag sett ur min synvinkel, vill bara att alla runt omkring mig ska må bra!

//Emelie

Snurrigt värre

Gick hem från jobbet igår och har vart hemma idag, är fortfarande lite snurrig så det får bli en hemmadag imorgon också, sen är det ju helg! Då ska jag bara ta det lugnt, helst skulle jag dock vilja träffa min underbara Anna, hoppas detta lyckas!

Suttit och pillat med ett kort idag mellan tupplurarna, kan inte ligga hela tiden, då strejkar ryggen :/
Om det blev sådär jättebra vet jag inte, men jag är nöjd... Inte riktigt mammas färger så hon kanske får en smärre chock, men jag hoppas hon blir glad!

Så här blev det...:

Utvändigt
image1

Invändigt
image2

Har ingen scanner kopplat till min dator så jag får fotografera dem istället, blir väl inte lika bra, men det får gå. Bättre än ingenting tror jag... Eller nej Anna, jag VET! :D


RSS 2.0