Äntligen

Är du tillbaka CW.. Va så kul att se dig igen, du är bra gó du... Impulsare som vi är resulterar i ett besök i annan stad imorgon... Här ska shoppas, right? Blir andra jobbtider, börja en halvtimme tidigare=gå upp en halvtimme tidigare, men de äre värt :D.

Mycket flabb och ännu mer under bältet borta hos CW & CM idag, kul med glatt folk...

Blev träning efter jobbet idag, eller efter och efter, 17.30 närmare bestämt... Först var det magiform 30 och sen step 30. Magiformen var riktigt jobbig, speciellt första låten, frågan Jillan.. Hur som helst, första gången jag körde det nya, andra gången det kördes... Pernilla har gjort ett bra jobb, skitkul och skitjobbigt! Vissa stretchövningar känner man igen från många nu för tiden, hmm.. Combat å pump i botten måntro? Men dom är bra, effektiva..
Kul å se dig idag igen Susanne, du såg så fräsch ut på något sätt :D. Och så glad...

Imorgon blir det ingen Combat, det roligaste jag vet rent träningsmässigt just nu är banne mig combatpassen på fredagkvällar med Jill, men jag hoppar den för att åka med CW till Skövde. Men vi ska ha kul vi också, får nog träning av allt spring mellan butikerna, mohaha :D!

Lördag blir det jobb, göttigt med lite extracash. Alltid välkommet, speciellt efter en shoppingtur... OM det nu blir något handlat...

Näe, nu ska jag nog knyta mig så man kommer upp imorgon, det är bara en halvtimme men jag är sååå morgontrött, kommer nog ha träningsvärk också så att....

//Ha de

Come on.......

CW, nu får du snart ta och mösa dig tillbaka till jobbet. Jag SAKNAR DIG! Någon man kan ha lite teamwork med och någon att prata med eller bara va med... DIG helt enkelt...

Jobbet är tufft just nu, stress stress stress.. Komma tillbaka från ledigheter är alltid jobbigt, är det sen väldigt dåligt med folk blir det inte bättre, det känns som man inte hinner med nånting alls! Och sen ett finger som inte går att använda, bli helt NU!

Vi hade i alla fall rättså kul på jobbet idag... Druvan hade drömt en fin dröm hon, vad vi flabbade! Tängs kommentar var fasen bäst! Salladen hade ingen sallad med sig idag! Men väl stora brön som hon sa, mohaha..
Druvan skulle hålla sig bland hyllorna, ärtsoppa stod på hennes meny.. Men hon bröt det och shit vad det luktade ute hos oss, druvan eller något annat? Vem vet.. jag kör på druvan, CM också tror jag...

Imorgon ska här tränas, om jag inte drabbats av någon stressfraktur eller något...

Hoppas på något bra, ingen brådska bara...

//Emelie

I´m home

utan att ha brutit ett enda ben i kroppen. Har skaffat mig ett fult, djupt skärsår samt flugit av en skoter istället, men hemma är jag, någorlunda hel.

Fialotta och jag drog bort till Lindvallen när vi kom upp för att se på Rix fm festivalkonsert. Efter många om och men hittade vi rätt, men då fanns det givetvis inga parkeringar (där skulle man varit lapplisa, folk parkerade som tokar) så vi fick ställa bilen och gå en bit. Men vi fick i alla fall se Velvet, E-type och Titti & Roger från Rix Morron Zoo. Kanske inga favoritartister, men det var redigt drag och kända låtar så jag var nöjd :D.

   

Har haft en bra vecka med mycket skidåkning och varierande väder.
Första skiddagen var det åkning i Tandå med tyngdpunkt på Östra med ny backe, ny stolslift, fin skidåkning och gnistrande snö med solen värmandes i ansiktet, DET var livet, på en pinne!

   

Måndagen drog vi bort till Lindvallen, en timmes skumpande på bussen för mig och Fialotta, orkade inte ta bilen, men upp tidigt for vi, dom äldre där hemma var sega i starten, minst sagt. Snögubben samt snögubbeborg fanns att beskåda och vi var som små barn igen. Gjorde äntligen den där omtalande snöängeln också, de du druvan!
Vid 3 begav vi oss, med bussens hjälp, till Tandådalens wärdshus där veckans första (men inte sista) afterski skulle intas.. Inte så mycket röj dock, bättre blev det i slutet av veckan då bättre band stod för underhållningen.

     

När det var dags för en ny skiddag åkte vi utomlands, närmare bestämt till Trysil, väldigt exotiskt :D. Bra skidåkning bjöds det på i alla fall, en GÓ snö, lite torrare, lite lättare. Backarna kändes som något mellanting mellan Sälen och Åre. Hade lite svårt för alla siffror istället för namn på backarna, men efter att ha gått natur blir man nog lätt sifferblind. Dagen bjöd dessvärre på mycket dimma, så utsikten var väl inte den bästa, men sen i slutet hittade vi vår favoritbacke där solen sken i kapp med alla leenden..

     

Onsdagen var vi tillbaka i Sverige igen, jag och Fialotta ägde Hundfjället och allra mest Trollskogen, barn på nytt, IGEN :D. Fia testade skidor på löpande band och jag lånade, snäll som jag är, ut mitt lilla rosa kort. Inget leg. inga skidor helt enkelt och Fia är ju för liten så... Åkte oss rejält trötta för att sedan ta bussen hemåt till Illerstigen där P*2 höll på att göra iordning den vedeldade badtunnan. Jag och Fia tog oss några race i backen med pulka och snowracer som färdmedel, länge sen man åkte sånt där :D. Massa snö var det, vi sjönk ner till knäna, så att gå uppför var ett träningspass i sig! Nytt träningspass kanske? Vi hade behövt en lift, LÄTT!
Sen vart det käk och SEN, ÄNTLIGEN, dags för tunnan. Kallt att gå i bikini med en handduk om sig och dessutom barfota i snön, men när man kom i var det värt det. Jag och Fia fick för oss att rulla oss i snön, så mycket rullning blev det inte då det var skare och snön gjorde verkligen ONT! Men vi la oss i snön och rullade så gott vi kunde, att det var skönt att komma i tunnan sen behöver jag väl knappast säga??

              

Torsdagen 21 feb = fasters födelsedag.
Denna dagen skulle det testas skidor igen och igen och igen. Dimman låg tät och vinden ven och piskade i ansiktet. Denna skiddag var ingen höjdare alls, man såg 5 meter framför sig, max! Körde afterski på kvällen med No Tjafs, sikket gäng. Sköna typer som verkligen bjöd på sig själva... Kvällen var det badtunna igen samt TÅRTA, wihoo :D.

 

Blir inget kul upplägg det här, och dessutom ganska långt, men efter torsdag så kommer fredag, i alla fall i min almenacka. Papporna * 2 tömde och fixade tunnan samt lämnade tillbaka den och åkte vidare för att kolla skoteruthyrare så vi andra åkte skidor. Skidtestning IGEN! Själv agerade jag skidlärare för faster, gick väl rättså bra och framförallt var det KUL! Suger i tarmen nu, kanske att det står Tandådalen/ Hundfjället alt. Lindvallen på jackan nästa vinter? Vem vet, skulle nog va rättså kul, slitigt men kul.
Käkade pannkakor i backen, en sånt pannkaksjärn skulle man ha hemma minsann, sen åkte vi till stugan vid 12 där vi grillade korv innan det var dags att åka till skoteruthyrningen där vi hyrde skoter i 3 timmar. 5 mil på en skumpande skoter kändes både här och där, den ofrivilliga luftturen gjorde väl kanske inte saken bättre.

             

Sista skiddagen = lördag. Var riktigt hårt och isigt i backen (i stort sett likadant som dagen innan), att det dessutom är i slutet av veckan då stålkanterna mattats av gör inte saken bättre direkt, has has och en rygg som gick i kras...
Åkte först i Hundis för att sedan ta liften bort till Tandå och riva av något åk där innan det var dags för veckans sista afterski. Behövde inte va chaffis denna gången, så ja, jag var och söla i baren :). NO TJAFS även denna gång, lite ändrat program förvisso, men grymma var dom. Vi fick oss både x-tra nummer och x-tra x-tra nummer..
Sen var det transportliften tillbaka till Hundfjället för att ta bilen hem till stugan, pappa fick vara chaffis, mohaha :D.
Kvällen ägnades åt städning och lite melodifestival samt käk bestående av rester... Tog taberas på det mesta som fanns typ. Fick främmat också, Falköpingsbor som pappa kände, de jobbar här uppe (i alla fall denna säsongen), trevligt med lite folk, ibland.
Kollade på korten som tagits denna vecka innan vi gick och lade oss, mycket skratt kan jag lova att det blev :D.

   

Hemresedagen, tillika idag, började tidigt. Gick upp vid 7 för att käka frukost och plocka iordning det sista. 08.08 rullade vi från vår isgata till parkering på Illerstigen 12 för att bege oss hemåt. Det var inte långt söderut det var mycket snö, tråkigt. Efter 5 timmar i bil (med ett stopp i Filipstad på 15 min) var vi hemma och denna resa var slut. En vecka som innehållt mycket, om några timmar är man tillbaka i vardagen igen och man ställer sig frågan
"Vart tog denna ledighet vägen?"


//Emelie

Inte långt kvar nu...

Äntligen är denna jobbvecka slut! Har vart en ren pest med den där störande idioten, ja faktiskt, något i den stilen måste man få kalla honom. Skönt att det bara handlade om EN vecka. Idag var det en ny doft dessutom, huvudvärk alá deluxe! Och tinnitus! En bra kommentar idag som vi tänkt på hela dagen men slapp att säga sades, mohaha!

Efter jobbet åkte jag och mor min hem för att packa träningsgrejer och jag behövde lägga ner det sista i min packning, sen bar det av till form! BodyCombat med Jillan, så förbannat KUL det är! Var lite väl halt på golvet dessvärre, men annars så, jävlar vad det gick!!!!! Fick inte bryta några ben för Jill, okej, jag ska försöka. Har det kravet på mig från andra håll också så att...

Käk nu och sen lite TV och packning, blir nog inget let´s dance idag, tyvärr..

Ha en trevlig vecka så får vi se när man ses här igen!

Kram

Bara en enda

arbetsdag kvar, i flera bemärkelser.. Jobbveckan är slut, en viss person försvinner och det är en dag närmare resan norrut.. Har precis packat det som går, blir ju hur mycket som helst, hoppas inte pappa får spelet på mig. Kollade in vädret lite förut, tyvärr verkar det inte bli något höjdarväder skidmässigt... Men det visar också olika beroende på vart man kollar så.. Det är väl bara att ta det som det kommer...

ALLA HJÄRTANS DAG idag också. Fick en ros i morses av Claes, gulligt av honom, ett av korten jag gjorde ihelgen var tillägnat honom så det fick han när jag kom hem från träningen :D.
Jag och CW gav Peter ett litet paket idag, mest på skoj... Vi fick varsitt mjukishjärta av honom, så gulligt så :).
Mor min fick också ett kort, hade ställt det på hennes skrivbord när hon kom till jobbet, hon blev mycket glad, tydligen har fler sett det för folk har sagt att det var fint och att jag är duktig, kul med beröm, men jag kommer aldrig komma upp i Susannes nivå, dessvärre...

Efter jobbet idag bar det av till farmor och farfar för en liten blixtvisit på 1 timme, fikade och tjöta en massa, trevligt det! Fick en ask alladin chokladhjärtan, dessa prata jag och CW om tidigare under dagen, druvan var med där också... Trodde jag skulle få håll av fikat på steppen eller spy på magiformen men jag klarade mig utan det, då fanns det annat som besvärade mer. Min axel tex. eller ryggen, eller vaden  om man så vill, shit vad ont jag fick i den efter halva steppen, typiskt, försökte bita ihop så gott det gick. Hur som helst var passet riktigt KUL, vi tränade för kärlekens skull idag enligt Pernilla. Imorgon är det träning igen, BodyCombat, I Lööööv it! Kommer sakna det nästa fredag, får väl köra mitt egna pass tillsammans med Fia, mohaha :D!

Nu skriker kroppen efter sömn och vila så det är väl bäst att lyssna om det ska bli träning imorgon och framförallt några skidor nästa vecka.
Kommer antagligen inte vara så flitig med uppdatering då jag inte har tillgång till internet, men finns alltid på mobilen..

Ha det fint!
Kram


Nej nej nej!

Det här är ju helt otroligt! Vad i hela fridens namn har jag gjort för att förtjäna detta?! En dag ska jag banne mig säga upp bekantskapen, hur det nu ska gå till...

Det är banne mig tur att det bara är två dagar kvar, eller hur CW? Jag klarar inte en sekund till, typ.. Besservisser på hög nivå kan man kalla´n, dessutom "snor" han ju vårt jobb. Jag hade behövt skriva av mig både det ena och det andra, men jag vet inte vad jag ska skriva så jag hoppar helt enkelt det!
Bäst på jobbet idag var nog när vi tröka i hur många skruvar som helt i en låda som var alldeles för liten! Men vi behövde ha den andra lådan, och faktiskt, det funkade bra, riktigt bra! Vi är grymma CW, mohaha :D
Lådan ska för övrigt användas till, för er som vill veta alltså ni andra kan sluta läsa nu, ett paket... Ska snart sätta mig och slå in det tror jag.

Håller på och packar som bäst, vad grejer man ska ha med på skidsemestrar, där är solsemestrar MYCKET BÄTTRE, bara några bikinis, handdukar, linnen och shorts typ! Nu ska de med skidor, pjäxor, stavar, hjälm, glasögon, ryggskydd, varma kläder, lager 1, 2 och 3, handskar, mössa, vanliga kläder och en massa mer PLUS handdukar, bikini och lite till.. Undra vilken väska man ska ta?!
Knappt 2,5 dygn kvar, wihooo! :D

Imorgon blir det farmor en sväng efter jobbet, typ en timme, sen ska jag banne mig träna, det får göra hur ont det vill! Jag är less på min kropp just nu! Kan ta det där om tårtan innan passen Susanne..
Efter det blir det väl packning av det sista innan resan typ, på fredag hinner jag inte med alls mycket, jobb och träning sen ska man till pappsen och då ska allt va packat och fixat i stort sett så...

Ha det fint, ni få som läser...

Okej, den är lite suddig, men jag blev så glad! You made my day CW!

image63

Jag är en av...

dom 7 dvärgarna, kan ni gissa vilken?

Snart är det TV-dags, Sjukhuset och Gossip Girl, men först skriver jag lite kladd här tänkte jag.. Kanske att man orkar skriiva något mer sen, vem vet...

Igår var jag på pumpen eftersom inget satte käppar i hjulet för mig... Och jag säger bara SHIT! Jobbigt, jobbigt och åter jobbigt var det, men axeln höll förvånansvärt bra så jag är nöjd :D!
Filmning stod på schemat igår, tur att det bara är instruktören som ska filmas, men man vet ju aldrig, speciellt inte med Jillan, hon kanske körde ett svep över salen? Usch, haha :D
Pernilla var, hur som helst, grym som vanligt. Vilken energi och drivkraft den tösen har! Om jag hade hälften av den skulle jag vara nöjd där också.
Tack Susanne för att du tog dig tid att komma trots att du inte skulle träna, du är så härlig :D. Blir alltid glad av att se dig. Och ja, jag gillade dem, mer än väl. Urtjusiga!
Självklart ska svetten flöda och magen grillas på torsdag igen, beach 2008 närmar sig med stormsteg! Vi ses då hoppas jag :)

Jobbet har inte bjudit på några större ovanligheter annars.. Favoriten (not) is back, men det är bara 3 dagar kvar så det biter vi ihop, CW och jag! I och för sig är huvudvärken dunkande, men det SKA gå... Eliten var samlat på P1D efter lunch, sånt funkar prima, var ett tag sen sist..

Efter jobbet bar det av till Vartofta för att klippa sig. Det blev väl... Bra, typ.. Haha... Sen gjorde jag å mor min Tacotårta, gott men jag åt så jag blev spyfärdig, uscha...

Ha det fint!
 


I´m happy, yes I´m

Jag har vunnit, jag har vunnit, jag har VUNNIT! Wihoo, detta sker inte allt för ofta i fröken Hendéns liv, i och för sig så kanske jag inte spelar så mycket och så där, men det hör inte hit säger vi. Jätte kul Susanne att du gör en sån sak, och jag får buga och tacka att jag vann, ett stort tack till din son också som drog min lott :D. Här sitter en tjej som är megaglad, längtar såå :D.

Var några dagar sen jag skrev här, men jag har haft skrivbordet fyllt med annat så datorn har inte fått plats! Har verkligen haft pysselgrejjer överallt, på hela skrivbordet, på sängen, på golvet, ja ÖVERALLT! Men nu är jag typ klar så allt är prydligt nerpackat för denna gång.
Vad jag har pysslat med? Kort såklart! :D
Resultatet blev som följer:

 


(som vanligt får jag fota av korten så det blir lite förvrängt (därför två bilder av det sista kortet), men men, så äre...)

Var hursomhelst på Magiform 30 och Step 30 för första gången på väldigt väldigt länge i torsdags, Pernilla brukar ha det men denna gång var det Jill istället. Ett tag trodde jag ärligt talat att magen skulle börja brinna eller något, shit vad jobbigt det var! Och steppen... Jag kan inte göra annat än skratta åt mig själv, märktes att det var länge sedan man var på det, men det var kul, riktigt kul, eller hur Susanne?

Fredagen bjöd på Combat, fullsmockat pass, härligt ös och jag trivdes som fisken i vattnet :D. Fick 2 extra instruktörer några låtar i form av Johanna och Pernilla, då blev det ju ännu mer hysteriskt men SHIT vad kul det är. Favoritpasset, LÄTT! Styrkan för magen kändes ju mer än mest kan jag säga, hade redan träningsvärk sen dagen innan, men skam den som ger sig!

Igår sov jag huuuur länge som helst, typ.. Vid 12 gick jag upp, sen var det pyssel för hela slanten dagen lång. Var i stan och handlade och kollade på melodifestivalen förvisso, men i stort sett då.. Idag fortsatte jag med korten som faktiskt blev, mer eller mindre, klara! Var ute och eldade lite förut också, skönt och komma ut i den "friska" luften, kände mig som en pyroman där jag stod och eldade upp våra pinnar från blåsoväderna som dragit fram de senaste, mohaha... Har blivit mycket TV också, varit mycket från vintersportstudion.. Men det har inte vart någon bra helg, sett med svenska ögon.. Varken skidskytte-VM, längdskidor eller alpint.. Tråkigt.

Ny arbetsvecka snart igen, bara bita ihop 5 dagar till sen är man LEDIG en vecka, ska bli så otroligt skönt. Ska åka skidor hela dagarna i vinterlandskap medan andra går hemma i plåtburken och bara ser regn och grått väder... Nej, jag hoppas att vädret är bra här hemma med, faktiskt.. Börjar längta till våren nu också, fick snödroppar av mormor igår, urled är tiden.


Imorgon ska här tränas Pump, jippie!!!!
(hoppas axeln håller bara, annars får jag skippa axelövningarna.. I vilket fall ska kroppen få reda på att den lever!)

Ha det!
//Emelie

Kände bara för...

att skriva lite, kommer nog mest bli "crap", väldigt osammanhängande, intetsägande och rörigt.. Men jag ger det en chans, en liten liten chans...

Satt och fixade med det jag beställt från panduro i lördags, det blev inga kort dock, men dom där omonterade stämplarna tog ju hur lång tid som helst att montera, aldrig mer igen! (fast okej, kanske...) Försökte sortera mina papper också, det gick väl hyfsat, tyckte jag i alla fall då, men det skulle nog kunna göras om hur många gånger som helst.. Enfärgat, ljusa, mörka, pastell, "vanliga", sommar, höst, vinter, vår, prickigt, randigt, rutigt, glittrigt.... Listan kan göras LÅÅÅNG, jag menar, finns det något slut på HUR man kan sortera? Jag ser inget sånt just nu i alla fall, så just därför får det vara som det är!

I söndags var jag och tränade igen, äntligen efter att ha varit still nästan en vecka pga. min förbaskade axel. Förklarade som det var för Jill och sa att jag testade lite.. Hennes kommentar var lika klockren som alltid "man använder ju axlarna mest!" men sen sa hon att jag inte behövde ta ut slagen så mycket i och för sig.. Så jag tog det lugnt i början, men eftersom det inte gjorde ont malde jag på, jag kan inte hålla igen på det passet, inte en chans! Man ska INTE orka prata i pauserna och nästan krypa ut därifrån, det första stämmer bra, det andra, njae.. Jag måste ju klara att köra bilen hem! Men trött blir man...

Måndag var det ny jobbvecka, ursch.. Att helgerna ska gå så himla fort?! Var jättepigg på morgonen, men det gick snabbt över, gäsp :O. Sen sega sig dagen fram typ, me not like!
På kvällen var det dags för semla, mums :D. Fuskade lite, okej, men SO WHAT?!

Tisdagen var inte så mycket bättre den, förutom Susannes "ROSKITA"! Kan inte riktigt förklara så att det blir lika kul som vi hade det, men vi skratta så vi grät, nästintill typ...
Åkte till pappa efter jobbet, fikade på semla även denna dag, mums fillibabba :D!
Blev Gossip på kvällen, tycker den serien är bra, kan inte göra annat än tipsa er om den :D.

Idag då, hmm, jobbdagen var verkligen seg den också.. Har inte funnits så mycket att göra denna veckan så dagarna går seegt. Dagens roliga stod nog Kentgösta för :D..
Peter "slog" mig vilket jag sa till Kentgösta, han räckte ut tungan åt Peter för det.. CM missa detta så jag skulle förklara när Peter slog CW, så jag behövde inte förklara längre utan sa till Kentgösta att Peter slog CW, då skulle han räcka ut tungan åt Peter igen men han tog fel person och räckte ut tungan åt vår praktikant istället, stackarn, han måste tro att vi är helt knäppa i huvudet. Igår skulle det gjutas modeller av både det ena och andra...
Men iaf, CM fick uppleva det där med tungan och Kentgösta live, mohahaha!
Agerade mjölkbud sista halvtimman, helt okej. Jag fick mig världens skratt i alla fall, Simbas kommentar var ju fan i mig sanslös!

Tog mig en skön dusch när jag kom hem, sen har jag suttit med mitt projekt de sista dagarna, att sätta in bilder i fotoalbum. Det tar TID!
Ska nog ta mig något att äta nu, sen göra något nyttigt och sen SOVA, är helslut!

Haha, CW.. Dom vet inte vilka salladen och Pumba är, i alla fall inte CM.. Kul att något kan vara hemligt, i alla fall en liten stund.. Får seom dom kan klura ut det...

10/11 dagar kvar..

Ha de!


Äntligen

Äntligen äntligen FREDAG! Som jag har gått och väntat på denna dagen hela veckan. Inte för det ska ske något speciellt (från början var det tänkt att jag skulle Combatat, kanske inget ovanligt när det gäller mig en fredageftermiddag/kväll, men min förbaskade lilla kära axel satte bom stop för detta!) men det betyder HELG och hela 2 dagars ledigt! Att veckan har gått ursegt har ju inte gjort saken bättre direkt. Jobbdagen idag har iof varit den som har gått snabbast på hela veckan, skönt det! Pumba var elak idag, fast... hmm... på ett bra sätt kan man väl kanske säga, mohaha :D.
Annars så hände de väl inte mycket, men fick oss ett gott skratt idag, eller två, åt Maddes återberättelser om vissa personer.. Hon kan berätta den tjejen, tihi!

När jag kom hem idag var jag trött och småirriterad.. Antagligen mest för att jag är trött, men också för att vi inte har ett fungerande kök! Är less på allt vad färdigmat heter! Ikväll blir det mat från Wokstugan, hade hoppats på Aroy men Wokstugan duger det med.. Liiite omväxling mot findus färdigrätter...
Blev lite gladare när jag såg att mamma hämtat mitt paket från Panduro på posten, här ska snart pysslas (när jag orkar och har lust)...

(mönstret på pappret syns inte så bra, men det får ni ta :D)

Sååå, ikväll blir det väl en omgång let´s dance på TV tror jag, annars ska jag kanske fortsätta rensa mitt rum, om jag har lust...
Imorgon blir det i alla fall till att sova och det LÄNGE!

Sköt om er!

RSS 2.0