Sälen 6 dec

Nu är det plusgrader även här uppe, buuh! Hoppas det blir minus snart igen!

I helgen har det hänt en hel del, både bra och mindre bra saker... Tar det bra och roliga först tror jag :P

Hämta ut ett par skidor i fredags som jag ska ha när jag är skidlärare, skönt att slippa ha sina egna fina lagg, inte för att jag inte ska vara rädd om dessa, men ändå.. Senare under fredagen drog vi iväg till Högis, men nej inte för att gå ut å parta utan för att gå på BIO, Luftslottet som sprängdes och ja, jag gillade den MEN jag skulle nog ha sett 2:an först (Flickan som lekte med elden).

Igår gjorde vi både afterskipremiär och HCpremiär, party party med andra ord. Afterskibandet var bra och ölen var det heller inget fel på, såg några kända ansikten (här åker man 40 mil norrut å ändå ser man Falköpingsbor, vad är detta!?) men mer kul var att jag fick syn på ledarna från Friluftsfrämjandets Smålandsdistrikt, det är dessa killar/män som har utbildat mig till skidlärare (eller mest Ted egentligen), hur som helst blev jag glad av att se dem, även om jag kanske kände igen dem mer än vad de kände igen mig... Den där veckan i Idre för snart 3 år sedan var ju bara såå härlig! Och helgen här i Lindvallen för exakt 4 år sedan minns jag också ganska väl =).
Härliga minnen för resten av livet som på nåt sätt känns som något alldeles extra, varför vet jag inte riktigt.

Efter afterskin var det dags för lite käk å sen mera intag av onyttig dryck, det var dags för förfest i bunkern. Vi var väl en 30-40 pers som mest, skitkul men oj vad svårt de är att minnas namn på alla. 22.30 blev det fart på gänget, 22.40 gick nämligen HC-bussen mot HC, hållplatsen från förra året var dock flyttad så det blev till att springa i snön med hala skor, haha.. (Glömde nyckeln hem i all hast, lite småjobigt MEN det löste sig)
Hade tänkt ta 00.40 bussen hem men vips var klockan 01 så de var bara att parta på lite till för att ta 01.40 bussen vilken blev knökfull!

Idag fick jag för mig att åka lite skidor, testa dom jag lånat.. Hmm, om de blev så mycket test vet jag inte, det var svårt att åka då man inte såg nånting alls, varken med eller utan gogglar, innerskidan var nära några gånger, men höll mig på benen (den här gången iaf). Såg friluftsarna idag igen, hörde att dom jämrade sig lite för att behöva åka hem till vardagen å börja jobba igen, tihi!
Och förresten, haha, när jag stod i liftkön vem tror ni kommer fram då med mikrofon och en kameraman i hälarna och frågar mig i vilket landskap Helsingborg ligger!? Carolina Gynning, i knallrosa skidoutfit med pälsmössa! Inte för att jag är något stort fans av henne direkt men de va ändå lite coolt :P.

Och nu det andra mindre bra: Ett tips från coachen, vänd aldrig kastrullen för snabbt när ni ska hälla av vattnet från kokt pasta i durkslaget, det kan skvätta och det gör VÄLDIGT ONT, fråga en klantig Emelie!


Sälen 2009-12-01Ha det gött!

/Em

Kommentarer
Postat av: CW

Tja EM!! låter som det är fullfart där uppe, Härligt=)! jag vill oxå ha snö, bara grått å trisst här hemma. Det kvittar nästan om man åker 500 mil bort, känns alltid som att fkpbor dyker upp hihi, du lär la se en hel del där uppe i vinter=)!

Haha carolina gynning va gjorde hon där? jag diggar henne hehe! Hare göttigt så hörs vi! KramP.s ta det lungt i backen, vill ha en hel Em tillbaks:)

2009-12-07 @ 09:15:24
URL: http://camillawallgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0